Hudoteket tipsar, Hudvård

Bort med mörka fläckar!

Nu har Dr.brandt kommit med en härlig nyhet, Dr. Brandt Dark Spots No More Sérum Concentré är en revolutionerande behandling av ålders- och pigmentförändringar, skapad av den internationellt erkände kändisdermatologen dr. Fredric Brandt. Serumet verkar uppljusande och är utvecklat för att bleka befintlig hyperpigmentering och dessutom motverka framtida pigmentförändringar, såsom fläckar orsakade av solen, åldersfläckar och andra missfärgningar. Därmed hejdar du uppkomsten av nya mörka fläckar, samtidigt som de du redan har gradvis bleknar bort. Visst låter det fantastiskt bra?!
Jag är en av dem som tyvärr ha oturen att trots högt solskydd och bra hudvård får lite återkommande pigmenteringar i ansiktet, så när det dyker upp sådana här godingar på marknaden är jag inte sen att prova. Serumet anlände till oss idag och jag ska givetvis prova de så snart som möjligt.

Här kan du att läsa mer om serumet och Dr.Brandt övriga sortiment >>

För bäst effekt ska du applicera serumet morgon och kväll under din Dr.brandt creme. Din hud kommer få en strålande lyster och huden får en jämn, ljus och klar hudton.

 

Produkten är i en snygg förpackning med smart vridlock med pump, sånt gillar vi!

 

 

/ Sofie
Webshopsansvarig Hudterapeut

Tidigare inlägg Nästa inlägg

Relaterade inlägg

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.