Hårvård

Cutrin Sensitive – parfymfri hårvård för dig med känslig hårbotten

Cutrin Sensitive – parfymfri hårvård för dig med känslig hårbotten

Ditt hår förtjänar att se fantastiskt ut – utan konstiga tillsatser

En hårvårdsserie som är väldigt populär i vår webshop är finska Cutrin Sensitive, som är  idealiskt för dig med känslig hårbotten eller som inte tål dofter. Cutrin Sensitive är den enda finska salongsserien som har fått lov att använda finska Allergi- och Astmaförbundets märke för icke-allergena produkter. Alla produkter är dessutom utvecklade i samarbete med finska Allergi- och Astmaförbundet. De är helt parfymfria samt utan parabener, alkohol och färgämnen.

Skonsamma produkter som inte kompromissar med kvaliteten
Cutrin Sensitive är gjord på omsorgsfullt utvalda, högklassiga, rena och skonsamma ingredienser. Hårvårdsprodukterna i serien innehåller 100% ekologiskt linfröextrakt från den nordiska naturen, som lugnar och skyddar hårbottnen och är skonsamt mot håret. De naturliga polysackariderna i extraktet reparerar hudytans struktur och minskar rodnad och irritation. De bildar även en mikrofilm över skalpen, som skyddar mot yttre påfrestningar och förhindrar inflammationer.

Mer fakta om hyperkänslighet
Huden kan bli känslig med åldern. Typiska symptom på hyperkänslig hud är en känsla av stramhet, hetta, rodnad och klåda. Dessa kan dyka upp då och då eller kännas av konstant. Irritation kan också orsakas av temperaturförändringar, rengöringsprodukter, makeup, luftföroreningar, luftkonditionering och alkohol (på huden). Dock är det inte många som blir känsliga till följd av en normal daglig användning av kosmetiska produkter, utan en långvarig exponering behövs för att en allergisk reaktion ska uppstå.

Produkterna finns både i vår hårsalong och i vår webshop, och det finns allt från schampo, balsam och inpackning till stylingprodukter och avslutande hårspray.
Du kan läsa mer om produkterna här >>

//Sofia, webshopsassistent

Dela detta inlägg

Sofia är syster till Andrea och gästbloggar titt som tätt. Sofia har likt Andrea hudvård i blodet och är en hejare på ingredienser och makeup!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.