Fakta om hårvårdsmärken

Miljöhjältar

Miljöhjältar

Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Davines Group som tillverkar märkena Comfort Zone, Davines och Skin Regimen är sånna förebilder när det kommer till miljötänk.

Bara en sådan här sak, som att kunna källsortera en förpackning på ett vettigt sätt, är inte alla märken som lyckas med. Men kika på denna fiffiga uppfinning? Man kan när serumet är slut dra ur ”påsen” ur glasflaskan och sortera glaset för sig och plasten för sig.

Vill man, kan man även klippa upp påsen för att få ut kanske en användning till. Det blir dock sällan så mycket, men en sak som är bra att veta om att om det anges 50 ml på förpackningen packar de flesta märken några ml extra i förpackningen för att man alltid ska kunna använda 50 ml utan att bryta upp förpackningen.

Du kan läsa mer om Comfort Zone och deras miljöarbete här.

Serumet då, var det något bra?

Comfort Zones serie Remedy är en underbar serie för en sensitiviserad, känslig, reaktiv hud. Jag har använt serumet som kur när min hud gjorde uppror, och då var det perfekt för mig.

Du kan läsa mer om Comfort Zones serie Remedy i ett tidigare inlägg jag skrivit här.

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.