Tävling

Tävlingen avslutad!

Denna tävling har varit så rolig, för ni har skrivit så bra storys som alla ni kan ta del av. Jippie!

Bland kommentarerna här kan ni läsa alla berättelser om hur ni hanterar huden på sommaren. Grymt bra läsning! Man kan lära både av misstag och få dundertips =)

Nu antar jag dock att du är nyfiken på vem som vann, och det var Jennie som berättar såhär:

”Jag använder decleor + carita. Jag är 23 år och är tokig i hudvårdens magi. Jag är student och lägger alla mina pengar (de lilla som blir över) på lyxiga krämer som vardagslyx i litteraturvärlden.

Jag har haft problemhy Sen jag kom in i tonåren och har testat allt från Apotekets, exuviance, Mary kay osv. Det som funkar för mig är massvis med fukt och lugnande produkter!! Jag använder rengöringsolja + återfuktande ansiktsvatten från carita. Decleors dagkräm hydra floral, serum, mask och peeling. Detta kör jag med året runt och är det bästa jag testat. Det enda som fattas i mitt badrumsskåp är ett bra solskydd. Tips någon??

Jag avslutar morgonen med bare minerals foundation, puder + solpuder. Min hy är bebismjuk och helt underbar!!

Fukt är det bästa du kan ge dig själv, en riktig investering !
Håller tummarna för att jag ska vinna detta underbara paket :D

Kramar / Jennie”

Det var supermånga som skrev hur bra storys som helst, men då syftet med denna tävling var att vi skulle få in så många tips som möjligt så är det inte ”berättelsen om den som sköter sig allra bäst i solen” som vinner, jag har lottat. Simple as that.

Detta kit är nu på väg hem till Jennie, tack alla som var med och delade med sig! Det får man givetvis göra jämt, tävling eller inte =)

Tävlingsvinst på Skönhetssnack.se

För övrigt är jag själv hoppackad och väg till Baden Baden i Tyskland. Vad gör man där är frågan? Jo, det är ju födelseplatsen av Sans Soucis, Biodroga och Biodroga MD.

baden_baden_wikipedia

Jag har någon slags romantiskt bild av att jag på flygplatsen mirakulöst kommer bli påklädd en perfekt skuren klänning sydd av gardiner och att vi ska vandra i bergen och sjunga om vår favorithudvård samtidigt. Som i the best movie of all times, Sound of Music.

Sen slog det mig, att de bodde ju i Österrike.Wellwell, det blir nog bra ändå med besök i fabriken, spa-besök (det mineralrika och läkande thermalvattnet du vet) och en massa utbildning och sneak peeks. Mmmm….!

Vi hörs!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

2 kommentarer

  1. Den här bloggen är så bra!!! Och vad härligt att priset gick till en fattig student 🙂

    /Hanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.