Tävling

bliss-tävlingen avslutad!

Vilken populär tävling! Det var många som ville testa de supertrevliga produkterna från bliss i tävlingen som jag satte igång här. Jag har fått in så många tips på produkter som gör folk helt saliga (bliss på engelska), och den som kammade hem kitet med nedanstående produkter tipsar såhär:

”Min salighetsprodukt är utan tvekan min BareMinerals original foundation som förvandlar min annars bleka, torra och glåmiga hy till något fabulösare med en frisk glow. Den får mig definitivt att känna mig like a million dollars och är en riktig räddare, är aldrig utan den, men med dessa bliss-produkter kanske jag vågar mig ut osminkad i sommar! Och det skulle verkligen innebära extreme happiness för mig!”

bliss trioSå grattis Sofia Nilsson för tipset, vinsten kommer hem till dig på posten.

Vill ni läsa alla tips på favoritprodukter? De hittar du här>.

Jag vill även tipsa om inlägget där jag skriver om bliss och vad man faktiskt kan förvänta sig av märket. Kika på det här>.

Till dig som inte fick någon vinst denna gång, misströsta inte, självklart kommer det bjudas på fler chanser framöver.

Kram!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.