Resor

Kreativ Ystads-helg

Kreativ Ystads-helg

 

I helgen var jag och min vän tillika närmaste kollega på Ystad Saltsjöbad för lite välbehövlig egotid. Jag var ju där senast i våras på Spadagarna, och då fick jag mersmak. Det finns säkert andra SPA-anläggningar som är lika bra (är dock tveksam =) ), men det är något speciellt med Österlen. De öppna vidderna och närheten till havet är som balsam för själen, jag får inte riktigt samma feeling i varken Jönköping eller Göteborg. Det är för mycket berg och höjder helt enkelt.

vilorum i ystadSnyggt vilorum med utsikt över havet

andrea vilar i ystadTotal avslappning… tills lillkillen kom cyklande i full fart ut på bryggan. GAH!

Så helgen har gått i avslappningens tecken, med SPA-ritualer, middagar och långpromenader vid vattnet. Vi medverkade även i ett Music Quiz två gånger, men vann noll gånger. Tröstar mig med att paret som satt bredvid oss använde Google i smyg hela tiden, och inte ens de vann. Rätt åt dem 😉

Trots att våra kroppar varvat ned, har hjärnan gått på högvarv hela helgen, och vi har brainstormat fram så himla mycket bra som ska implementeras på Hudoteket i höst. Weeeei!

Hoppas att du också haft en bra helg!

Kram kram

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.