Resor

Italy, baby!

Italy, baby!

När jag förra året var i Toscana i Italien blev jag helt förälskad i det. Jag och min kille hade vår första riktiga date hos ett gäng galna italienare i Göteborg, och sedan dess har vi insett att Italien måste vi bara utforska ordentligt. Så Tropea i Kalabrien (syd) har vi betat av, jag har gjort Toscana och nu är det dags för en ny resa om några dagar. Till Verona och sedan en trip kring Gardasjön.

Det har inte varit lätt att välja stopp på vägen, för det finns så mycket i närheten som man vill se. Så många vingårdar, så lite tid. Så vi har valt att landa i Verona och sedan köra Gardasjön runt, med en avstickare i norr till Miramtonti. Det hotellet hittade jag online av misstag, då vi egentligen inte alls tänkt att åka så högt upp, men när vi såg att det bara var ca 90 min med bil från Gardajön så slog vi till. Norra italien ska också upplevas tänkte vi =)

Jag har fått många bra tips från Petra Kraft, som är en av ägarna till Kraft Cosmetivs (som har agenturen för bland annat Bioline, Comfort Zone och Davines, som alla är Italienska). Hon har således bra koll på Italien.

Några nätter är fortfarande öppna, men vi vet att vi ska göra stopp i…

veronaVerona. Staden är kanske mest berömd för att vara skådeplatsen för Shakespeares pjäs Romeo och Julia.
Bild lånad härifrån.

lefayresort14 Lefay Resort & Spa

LefayLefayLefayLefay ska tydligen vara ett SPA med stort S, och givetvis kan jag inte missa det.

MiramontiMiramonti Boutique Hotel. Här fastnade jag för utsikten, men allt som man kan göra runt omkring. Vandra, rida, besöka vinställen etc etc.

MiramontiMiramonti Jag ÄLSKAR utsikter, jag blir lugn av utsikt och vatten. Bådar inte gott för plånboken den dagen jag och mannen ska inhandla bostad 😉

Peppen jag känner nu…obeskrivlig!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.