Resor

Födelsedagskalas & en liten smygtitt…

Födelsedagskalas & en liten smygtitt…

Hemma igen efter några fantastiska dagar i Stockholm. Pressvisning för Elisabeth Arden Pro, höst och- julplanering samt ett hejdundrande födelsedagskalas för Dermarome. Så här kommer en bildkavalkad med bland annat lite förhandsvisning på vad hösten kommer att erbjuda…=)

sneak_aw14_decleor_closed

Först ut är en dunderkur från Decléor. Jag tror att detta kommer bli en superhit, speciellt för de som använt Decléor ett tag som känner att det är dags att sätta lite fart på facet. Berättar mer när den lanseras…

sneak_aw14_decleor

Att bareMinerals ska lansera en flytande foundation har nog inte gått någon obemärkt förbi. Jag fick känna och klämma på både borste och foundation och jag säger bara : wow! Denna återkommer jag också till, för det kommer ju fler nya roligheter…

sneak_bm_aw14Något som har med ögonskuggor att göra…

bareminerals_sneakOch något annat skoj för ögonen…

sneak_aw14_bm

Jag var även på möte med leverantören för bland andra Murad & Rodial, och där händer det också mycket skoj i höst vill jag lova!

dermarome25_bubbelSedan blev det helg och jag började ladda för Dermaromes 25-års kalas tillsammans med Lena, Hudotekets ägare och VD. Bubbellunch i Kungsträdgården…

dermarome25_pool_Häng på Clarion Signs takterass…

dermarome25_poolOch massage, så himla gott får jag be att tala om.

dermarome25_andreaochlenaParty!

dermarome25_dragDe hade samlat ett gediget antal bilder från åren som gått, och man kan lugnt säga att Dermomegänget och dess kunder är sådana som bjuder på sig själva (även jag, ovan längst till höger utklädd till ena halvan i After Dark när det var fest med Schlagertema)

dermarome25_8080- talstema…Det blir inte roligare än man gör sig.

dermarome25_80_Jag vill avsluta med en bild på ett hårt kämpande Dermarome-gäng under en av kvällens tävlingar…

dermarome25_mackorSå för er som trodde att fester i skönhetsbranschen enbart gick ut på att måla varandras naglar och känna på cremer trodde HEEEELT fel. Här är ”mackbyggartävling”, haha.

Så nu är jag minst sagt laddad för en ny arbetsvecka i cremepalatset, toodles!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.