Andreas...Resor

På SPA i Åre & Sveriges största vattenfall

På SPA i Åre & Sveriges största vattenfall

Halva min släkt bor i Östersund och därför är det ett givet resemål varje sommar. Denna gång tog vi dessutom semester i semestern och tog med oss min farmor till Åre och supercoola Copperhill Hotell. Det är alltid kul att besöka olika SPA-anläggningar runtom i världen för att hålla koll på branchen och trender. Idag tänkte jag berätta om det bästa med Copperhill och även när vi besökte Sveriges största vattenfall!

Copperhill är ett stort och påkostat spahotell eller skidresort kanske de själva kallar sig. Det ligger innan Åre om man kommer söderifrån, precis i närheten av ”Björnen” för er som varit i Åre tidigare. Där fanns det en helt magisk utsikt, och Årefåglarna kvittrade om att huset med övervakning och staket mitt emot är Zlatans. Klart Zlatan ska ha den bästa utsikten i Åre.

På Copperhill bodde vi hela Cirkus Olofsson i en megalägenhet! Jag och min fästman i ett rum, Mamma och pappa i ett, syrrorna Olivia och Sofia samt Farmor Eva i ett. Det kändes som att de som byggde hotellet hade ”extra allt och extra stort” i tankarna när de byggde. Kolla bara in kakelugnen (det stora grå) och den helt enorma kopparväggen rakt fram. Helt galet!

copperhill|skonhetssnack

Självklart skulle besöka deras SPA-avdelning. De har både en vanlig SPA-avdelning där alla får vara (även barn vissa tider, varning för cyklop och hajfenor!). Det var några olika pooler och två olika bastus, men inte mycket mer än så. Det är nog byggt att passa hela familjen. Men då vi var så många bokade vi några timmar på den privata SPA-avdelningen, och där snackar klass! Det var som en liten egen lägenhet med olika rum där man kunde hänga ett gäng, ett rum med bast och jacuzzi, ett annat rum med en annan bastu och så vidare.

copperhillprivatespa_sisters|skonhetssnack.se Systrarna Sisters i en av loungerna. 

I ett separat rum hade vi även bokat behandlingar, så där stod två superduktiga tjejer och masserade. Så skönt!

copperhillprivatespa_massage

Inne på avdelningen hade man frukt, nötter, Åre-chocklad (såklart!) dricka, en egen kaffemaskin och lite annat smått och gott. Värt säger en högst kräsen SPA-besökare.

copperhillprivatespa|skonhetssnack.se Min blivande man som vid det här laget blivit en van SPA-are…Värre familjer kan man ju gifta in sig i 😉

Så om jag ska rekommendera en enda sak från Copperhill så är det att unna sig ett besök på den privata spa-avdelningen. Lövely!

Tännforsen- Sveriges största vattenfall

Måste bara nämna en annan sak vi gjorde där uppe med. Vi åkte till Tännforsen som ligger ca 45 minuter utanför Åre. Det är Sveriges största vattenfall och den dagen vi var där var det säkert det vackraste också. Kolla bara! Med regnbågen!

tannforsenpanorama

tannforsenochsofia

Helt underbart, ett hett tips om du åker dit, sommar som vinter.

Kram hej

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

4 kommentarer

  1. Men gud så fantastiskt härligt det ser ut 🙂 Buhu när man hör på nyheterna att det var typ 8 minus på vissa håll i natt och man inser att sommaren snart är på väg att ta slut :(. Haha det här är typ samma ufori som jag upplever av att prova nya hudkrämer 😀

    Hoppas ni haft en bra sommar 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.