I media

Skönhetssnack The Podd: Behandlingar och experttips

Skönhetssnack The Podd: Behandlingar och experttips

Nu finns avsnitt nr två live! I dagens poddavsnitt intervjuar vi Lena Hallbäck-Olofsson, som är Hudterapeut sedan 37 år tillbaka samt ägare och VD på Hudoteket. Hon har tusentals behandlingar i baggaget och kan det mesta som finns att veta om behandlingar. Under 47 minuter berättar hon allt hon vet om behandlingar, vad man ska tänka på om man blir osäker inför en behadling, vi snackar dermapen, kemiska peelings och något extremt intressant – fibrom!

Hela avnittet hittar du här:

Lena berättar i avsnittet om hennes favoritmärke sedan urminnes tider, hennes äkta man, Biodroga. Biodrogas produkter hittar du här. Ett hett tips är att leta efter produkterna Golden Caviar, då har du släthet på en liten burk där.

Och inte att förglömma, rengöringsvamparna!

Följande behandlingar pratar vi om i inlägget

Har du några frågor om behandlingar! Ställ dem i kommentarsfältet. Nästa vecka snackar vi probiotisk hudvård med en expertgäst. Spännande.

Alla produkter och behandlingar som vi pratar om i avsnittet hittar du samlat här>

Toodles!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

2 kommentarer

  1. Hej! Brukar aldrig kommentera eller ens läsa din blogg men var tvungen att leta mog in och säga WOW, vilken bra pod! Så synd att det bara släpps tre avsnitt. Hade gärna lyssnat på er varje vecka. Tycker att ni har bjudit på så mycket sakkunnighet, ni är roliga utan att vara flamsiga, håller er till ämnet (eller styr tillbaka till det iaf) – JÄTTEBRA!!! Tack!

    1. Hejsan Christine!
      Tusen tack för dina fina ord! Vi får fila på om det blir fler poddinlägg efter dessa tre =) Ha en fin dag! Kram Andrea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.