I Andreas liv...

The Wedding – Andrea och Nima 5/5 2018

The Wedding – Andrea och Nima 5/5 2018

Ja hörrni…Då var man gift! Och vilket bröllop sedan. Det var ju helt galet. Mina bästa personer och Nimas bästa personer i en fantastisk mix blev svenne-persisk fest utan dess like! Läs vidare om du är nyfiken på lite göttans bilder från en av de absolut roligaste dagarna i mitt liv. 

first look

Titta på honom bara, så himla fin i sin smoking.

nima och andrea blå

andreaochnimasvartvitt

Vigseln

inmarch

Vi gifte oss borgerligt på Galleri Tegel i Jönköping. Högt i tak och fantastiskt ljus! Det gav en pampig känsla, vilket är svårt att hitta om man ska gifta sig borgerligt.

Inmarch: Can you feel the love tonight av Elton John, men vi hade den instrumental med tvärflöjt, piano och gitarr.

vigsel

Jag och Nima hade skrivit egna löften till varandra, som vi först läste och sedan spelades en låt som vi valt till den andra. Nima valde Håkan Hellströms ”Valborg”, då den är så himla fin och vi hade våra första sex år tillsammans i Göteborg. Min kusin Anders sjöng den helt magiskt bra och spelade gitarr till. Nima kunde sina löften utantill, men jag skulle läsa delar av mina löften på persiska så jag tillät mig fusklapp ;-). Jag som är ett megafan av Carola valde ”Fångad av en stormvind” till Nima, som Anders fru Elinor sjöng men hade gjort om den till en lite lugnare variant.

matilda sjunger

När vi var klara med ringbyte och kyss sjöng Matilda Adolfsson ”vår låt”: Sabina Dumba med Effortless. Det var bara så bra! Ja, självklart gifte vi oss på en persisk matta 😉

bridesmaids

Mina fina tärnor, syrrorna Sofia och Olivia. Utmarch blev så klart Beyonce med ”End of time”. Så rätt.

Här slängs det lavendel!

Det italienska fortsätter, vi åkte från vigseln i en vintage Fiat 500 som min fabror, som äger bilen, hade pimpat så fint med en egen registreringskylt. Gölligt!

Middagen

När jag och Nima anlände till Lustfyllt, där vi hade middag och fest, trodde jag att det skulle vara lite lungt mingel. Nej, icke sa nicke. Det var redan världens drag med ett persiskt sjumannaband, sjalar och svärföräldrar på axlarna. CRAZY!

Så när middagen skulle sätta igång var alla genomsvett med kläderna på trekvart, men vad gör det när man fått ett minne för livet.

Givetvis blev det en vals sedan också. Först jag och Nima själva till ”Av längtan till dig” (vilket var den enda valslåt Nima kunde höra takten i, haha) och sedan satte någon på den där låten från Skönheten och Odjuret och allt blev sådär superdupercheezy så man nästan smällde av. Alla dansade tryckare, såg så kära ut, och såg på varandra och den stjärnklara himlen.

MEN

Sen blev det jävlarimig party. Rökmaskin, episk playlist, någon slags eldspruta, shotsbrickor, persisk musik och 90 person som fullkompligt tappade det på dansgolvet. Det var så roligt, bästa festen ever i mitt tycke =)

Det blir ett separat inlägg om det dära smaskiga hår och make och klännig och sånt, men jag vill sluta detta inlägg med att säga: inget blir som du tänkt, men antagligen blir blir det ännu bättre! Vi hade magiskt bra värdpar och toastmasters och inte minst gäster. Det är de som gör hela dagen, brudparet bara flyter med.

Nu har jag fått min Nima och han har fått mig. Nu är det bara att börja öva på persiskan som jag lovat!

Foto

Alla bilderna i detta inlägg är tagna av Day Fotografi. Dagen efter vaknade jag och Nima och kände (innan vi hade sett en enda bild), att YES vad rätt att just de var med på vår dag! Jag hade lite panik efter bröllopet över att jag inte kom ihåg allt, vissa delar av dagen var liksom blanka, och då var det så himla skönt att veta att det var någon där och förevigade det mesta. Så jag kan varmt rekommendera att anlita en fotograf som du känner dig beväm med på den stora dagen, träffas gärna innan på en fika. Vi valde Day Fotografi delvis för att de alltid kommer som en duo (gött med back up), de tar bra bilder och de är himla roliga! 

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.