I media

Sköna tips medan du sover

Huden har olika behov på dag och natten. Dagtid ligger fokus på att skydda huden mot yttre påverkan såsom föroreningar, solljus och vind. På natten, när huden får vila, är den som mest mottaglig för de aktiva ingredienserna i din creme. Nattcremen förnyar, reparerar, återfuktar och ger huden ny lyster. Den förfinar hudytan och motverkar att fina linjer och rynkor bildas. Dessutom normaliseras och balanseras talgproduktionen

I senaste numret av Svensk Damtidning tipsar man om effektiva nattprodukter och inte mindre än 5 nattprodukter från Hudotekets sortiment omnämns i tidningen!

Night Complex från Priori
En rik nattcreme som effektivt motverkar linjer och rynkor. Fuktgivande, lugnande creme som stärker hudens naturliga skyddsbarriär och motverkar pigmentfläckar. Den rika konsistensen fullkomligt smälter in i huden.

Active Cell Renewal Night Serum från bareMinerals
Koncentrerat nattserum som revitaliserar huden medan du sover och resulterar i spänstig hud med ny energi och härlig lyster. Formulan kombinerar ActiveSoil Complex med fuktboostande teknologi som maximerar cellförnyelsen och förstärker effekten av nattcremen. Ger ett effektivt antioxidantskydd och en hud som ser fastare, sundare och yngre ut.

Vit-A-Plus, Night Recovery från md Formulation
Vit-A-Plus Night Recovery är ett serum med både glykolsyra och salicylsyra som tillsammans aktivt reparerar, föryngrar och stärker huden under hela natten. Fina linjer och rynkor mildras och hudens naturliga fasthet och spänst ökar. Effekten av denna ”booster” när du sover blir att vakna upp med en ”föryngrad” hud varje morgon. Redan efter 3 veckor ökar hudens fuktighetsnivå med 76%.

Overnight Repair Serum från Dermalogica
Dermalogica Overnight Repair Serum återställer hudens lyster, mjukhet och spänst samt motverkar rynkor och fina linjer. Overnight Repair Serum är ett högkoncentrerat serum som verkar under tiden du sover. Serumet ingår i Dermalogicas prisbelönta AGE Smart®-serie.

Aroma Night Beauty Cream från Decléor
100 % naturligt, aromatiskt nattbalsam för mogen hud. Detta underbara, silkeslena balsam med anti-age effekt är en källa av effektiva ingredienser som djupbehandlar och reparerar huden hela natten. Genom att kraftigt bekämpa fria radikaler förebygger balsamet dessutom ålderstecken. En underbart krämig konsistens som är unik på marknaden och smälter in i huden. Balsamet stärker och stimulerar huden samt gör huden mjuk och avslappnad. Det skyddar mot inre och yttre påfrestning, motverkar uttorkning och stärker hudens naturliga skyddsbarriär.

/Ida, Marknadsansvarig

 

 

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.