I media

Lycogel & en lyckad kväll!

Lycogel & en lyckad kväll!

lycogelDå det i dagsläget är jag som bestämmer vilka nya märken vi ska ta in på Hudoteket, testar jag ju, stöter och blöter det mesta. Men Lycogel är något som togs in före min tid och jag har faktiskt missat att testa. VE OCH FASA, men det finns ju så mycket produkter och så lite tid…och ansikte… =) Så nu ska jag sätta tänderna i deras foundation, just nu är jag dock lite osams med nyanserna (för även mitt ansikte byter lite nyans om vartannat), men så fort jag testkört kommer omdöme här på bloggen. Någon som testat?

Föreläsning, Andrea Olofsson, Andrea OlofssonJag har även hunnit med att hålla det där föredraget, och vad kul det var! Jag snackade om min karriärresa, om e-handel i allmänhet och om Hudotekets webshop i synnerhet (inte så många som vet att vi gjorde reklam redan 1998 för julklappar på nääätet =) ). Även en hel del Nelly blev det, då jag har en massa bra erfarenheter därifrån.

Lena Hallbäck-OlofssonOch på tal om resa…Jag måste bara visa denna helt underbara bild på Hudotekets ägare Lena, som år 1981 (22 år gammal) redan hunnit med ägarskapet ett år och här är med i tidningen för att prata om hudvård. Då var det en salong på 47 kvadrat och röda medaljongtapeter…Idag något helt annat =)

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

2 kommentarer

 1. Vilken fin bild:) tur att webbshopparna finns så att man har möjlighet att handla hudvård och smink:) tänkte fråga dig lite om skillnaden mellan bp super3 booster och clinical? Har ständigt några inflammerade finnar i ansiktet och denna verkar intressant både för det och för att mildra ärrbildning. Vet dock inte vilken man ska välja. 🙂

  1. Hejsan!
   Ja, eller hur =)
   Jag tycker att du ska välja Clinical. Skillnaden på ”vanliga” Super3Booster och Clinical är att det är mer A-vitamin i Clinical. Faktiskt den produkt som har mest A-vitamin i hela deras sortiment =)Och om det gäller just ärrbildning tycker jag att den är bäst. Dock viktigt att du vänjer in huden och har en annan creme varannan dag i två veckor.

   Återkom gärna om du har fler frågor, annars lycka till!
   kram Andrea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.