LäpparMakeupTestat

Mmmm…Moxie!

Mmmm…Moxie!

Moxie är en serie läppglans, läppstift (och snart läppennor) från bareMinerals som lanserades sommaren 2013. Jag som var ett stort fan av de föregående glansen Buxom (som ej finns i Sverige längre) blev först lite lack över bytet, men har nu insett att Moxie är en perfekt kombination av Buxom och de läppglans som fanns 2002 när bareMinerals lanserades i Sverige. Alltså lite plumping (dock ej lika mycket som Buxom), mjuka och sitter väldigt bra på läpparna tycker jag. Big like.

För den som inte riktigt har hängt med på vad Moxie betyder så kan jag tala om att det används i USA och betyder ungefär kaxig, karismatisk tjej som är sexig, rolig, ödmjuk, strålande, cool och har glimten i ögat.

Nu har de kommit i fyra nya nyanser, som till att börja med är på tillfälligt besök här i Sverige (men jag hoppas att man kommer på bättre tankar). Jag har testat alla fyra och sähääär ser de ut!

bareMinerals_moxie_colorsFrån vänster till höger heter färgerna: High Roller, Life Of The Party, Miss Popular & Hypnotist.

bareminerals_moxie_oneshotOch här ser du dem i samma ordning.

bareMinerals_moxie_hypnostistHypnotist är lite spejsad, då den liksom skiftar färg. Men på läpparna blir den en helt annan sak…

Andrea Olofsson_bareminerals_moxie_highrollerMen jag börjar från början med att visa nyanserna på mina läppar. Detta är helt klart en favorit hos mig, då jag gillar att ha lite mer färg på läpparna. Denna påminner också väldigt mycket om den gamla Sheer Cherry (RIP) som var så grym. Denna är nästintill lika bra, en rödrosa hallonnyans. High Roller for the win!

bareminerals_moxie_lifeofthepartybareMinerals_moxie_lifeoftheparty_Sedan har vi Life Of The Party, som är mer rosa rosa, åt det kalla hållet. Också någon som kommer stanna i min väska =)

bareMinerals_moxie_misspopularSedan kommer vi till Miss Popular , som är en mer pastellig, bäbisrosa nyans.

bareminerals_moxie_hypnotist

bareMinerals_moxie_hypnotist_Sist men inte minst är två ovanstående bilder Hypnotist , den spejsade. Som ni ser inte blir så spejsig alls på läpparna. Mer en snygg naturlig ”nude” nyans.

Där har du det, jag själv tycker att det är mycket enklare att se läppfärger när de sitter på, men självklart ändras det ju från person till person hur de ser ut. Vad man har för naturlig färg på sina läppar spelar ju väldigt stor roll.

Nu ska jag ladda upp inför föreläsningen ikväll, då blir det powerläppar med High Roller on top!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

2 kommentarer

 1. Jag måste bara få säga att din hy är ju helt to die for! Oavsett om du bär smink eller ej.
  Själv försöker jag tappert att få bukt med mitt fejs.
  Har du några tips för hur man ska gå till väga för att ens hudvårdsrutin ska ge bra resultat? Några bastips? Någon viss ordning man ska ha på sina produkter? Produkter/ingredienser man ska undvika?
  Det känns som att oavsett vad jag gör så blir det liksom aldrig riktigt bättre. Det håller sig på en nivå, men det blir aldrig bra. Går runt med kvisslor, stora porer, ojämn hud och får snygga finnar. Och så vill jag inte använda för mycket smink, visst, de medfödda skuggorna och påsarna under ögonen går ju inte att göra något åt så concealer är ju ett måste, men lager av foundations som till slut bara blir torra fläckar, som sedan blir oljiga, är tröttsamt i längden. Har sådant sjukt komplex över min hy i ansiktet och då man är 22 ska man ju knappast gå runt och må dåligt över att man har kass hy och låta det ta upp ens vardag.

  1. Hejsan!
   Tack för komplimangen! Superglad blev jag =)
   Jag skrev faktiskt ett blogginlägg med inspiration av din fråga, så kolla in det. Det heter ”Min hud” kort och gott. Nej, självklart ska du inte känna så! Gör så att du mailar webshop@hudoteket.se eller ringer 036-34 45 62 så hjälper mina kollegor dig, om det är produkttips du vill ha eller mer allmänna tips och råd.

   När det gäller ordning på produkter brukar det ju oftast se ut såhär: rengöring, ansiktsvatten, serum, creme, solskydd. Och på natten samma sak fast utan solskydd =) Peeling och mask någon gång i veckan, och gärna ögoncreme. Dock är ju detta väldigt individuellt, i vissa serier har de kombinerat ansiktsvatten och rengöring, och vissa cremer har solskydd i. Sedan har det ju och göra med hur mycket man gillar att grejsa, vissa äääälskar ju hudvård och vill ha alla olika serum, fillers och cremer som finns medan vissa bara vill få ett problem löst med så få produkter som möjligt, och då finns det bra alternativ för det också.

   Lycka till nu och ha det gott!
   Kram Andrea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.