I Andreas liv...Resor

Vad är väl en bal i Lund…?

Vad är väl en bal i Lund…?

Helt galen! I helgen var jag hos min syrra Sofia i Lund som äntligen skulle visa upp lite studentliv för mig. Jag har själv aldrig varit en regelrätt student med kårliv och nationer, då jag pluggade på IHM-Business School, och därav känt att jag kanske missat något. Men så äntligen kom tillfället där studenter fick bjuda in gäster (as in icke studenter) att medverka under en spektakulär balhelg. Mycket av allt helt enkelt!

Helgen inleddes med Schlagerklubb, och jag fick skråla till båda Carola och Alcazar (borde vunnit typ alla gånger de varit med, vad är det för fel på folk. Stay the night– best schlager ever!)

sofia och andra bal i lund | skonhetssnack.se

Dagen efter var det Alumnidrink, dvs träff med tidigare studenter och viktigt folk inom Helsingkrona nation. Sofia är Alumniförman så därav blev jag lite viktig jag med…

The line |skonhetsnack.se

Och fick därför glida förbi denna kö med 500 personer…Yes, please!

bal i lund|skonhetssnack.se

Det var en helt sjukt tjusig och rolig kväll som jag sent kommer att glömma. Höjdpunkten var nog storbandet och valsen. Ibland kan det ju vara kul att drömma sig bort och tro att man är med i någon gammal film…Alt So You Think You Can dance (för när man drömmer sig bort finns det inga begränsingar på hur bra man är). Och pardans är trevligt, för lite sådant ute nuförtiden.

Andreaolofsson_bal_selfie

Nu sitter jag här utan röst, men det fick det vara värt. För som storchefen för Helsingkrona nation sade i sitt tal:

Det finns omtentor, men inga omfester!

Carpe diem och så vidare. Kul med bal iallafall!

Bal i Lund

Här med en av Sofias kompisar som för övrigt hade det snyggaste håret på festen…Ge mig! Foto: Philip Ohlin.

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.