Brun utan solI Andreas liv...Resor

Solförberedelser & förhandstestning…

Solförberedelser & förhandstestning…

För många sätter sommaren igång någon gång i juni, men för mig startar den förhoppningsvis redan på söndag.

Det blir en spontantripp till Malta, och sedan i maj har jag och mannen bokat en såndär äääääventyrlig resa. Vi ska uppleva Gardasjön i Italien med bil, och stanna på några väl valda ställen. Några är förbokade, och några blir spontana.

Har spontanångest redan nu, haha.

En sak som jag iallafall planerar i god tid är mitt varande i solen. Eller mitt ganska icke varande i solen =) Är ju som bekant Snövits avlägsna släkting så att inte bränna mig, inte så soleksem samt ibland också se lite gyllenbrun ut är en konst.

Så nu när jag ska dra på bikinin nästa vecka så gäller det att lägga på ett kol. Har därför lagt vantarna på den här godingen, som inte finns till försäljningen ännu…

Radiance-Plus Golden Booster BodyDetta är ett förhandsexemplar, när den lanseras kommer den ha lite lyxigare förpackning.

 

Clarins Radiance- Plus Golden Glow Booster FOR BODY! Det är ju så man smäller av vad bra. Jag har ju sedan tidigare utsett motsvarigheten till ansiktet till tidernas bästa BUS. Hoppas hoppas den här ska vara lika bra. Den stora skillnaden på den för ansiktet och den till kroppen är att den för kroppen ger en något mörkare nyans.

Du kan läsa hela min recension av Clarins Sun Radiance-Plus Golden Glow Booster för ansiktet här>.

Jag har även nu börjat knapra Maxosol, samt smörja in mig med Clarins After Sun. Ja, det kan ju låta knasigt, men den har vårdande egenskaper, är cremig och har även en solförberedande effekt. Alltså perfekt istället för body lotion nu innan sommaren.

Du kan läsa mer om mina solförberedelser i guiden här>.

Toodles!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

3 kommentarer

 1. Men vilken bra nyhet att den kommer till kroppen med. Även jag var hur nöjd som helst med den till ansiktet. Jag måste nog läsa ditt inlägg om solförberedelse igen 🙂
  Kram

 2. Den till ansiktet låter superintressant! Inga ”kanter” eller skuggor? Funkar den även om ens vanliga hudvård består av ”aktiva” produkter som Mene&Moy tvätt och Dermaceutics krämer (K-ceutic)?Ska testas omedelbart i sådana fall!

  1. Hejsan Erika!
   Den är verkligen superbra, och jag har testat en del.
   Clarins själva rekommenderar att man använder BUSen till deras cremer (som inte innehåller syror), man jag har testat med andra också.
   Dock har jag hållit mig till relativt neutrala cremer, utan syror. K-ceutic har ju spf och är ganska fet och osmidig i konsistensen, så personligen skulle jag nog tycka att den hade känts lite vansklig att lägga BUS i. Så helst en vanlig fuktcreme av något slag =) Har dock inte testat med något annat, kanske funkar finfint!

   Lycka till! Kram Andrea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.