I Andreas liv...

Den riktiga Erin Brockovich

Den riktiga Erin Brockovich

Nu är jag hemkommen från en mässa som heter Nordic E-Commerce Summit, som är ett event för de som jobbar med e-handel. Jag ville åka dit av många anledningar, men det som fick mig att boka var när jag såg Erin Brockovich namn på listan över talare. Alltså den RIKTIGA Erin Brockovich! Yes, she is still going strong och hjälper människor. Har du inte koll på vem Erin Brockovich är? Då ska jag berätta det och visa mina favoritklipp från filmen.

Många känner säkert igen filmen Erin Brockovich med fantastiska Julia Roberts i huvudrollen, där hon spelar just Erin Brockvich. Filmen handlar om ett fall som hänt på riktigt där Erik, trots avsaknad av juridisk utbildning eller träning agerar ombud i en rättegång mot Pacific Gas and Electric Company 1993. Hon upptäckte att detta företag läckte ut gift i vattnet vilket gjorde väldigt många människor sjuka. Detta ledde till en av de största stämningarna i amerikansk historia och P&G fick till slut betala hiskeliga summor i skadestånd. Tack vare Erin. Läs hela storyn här>

Summa sumarum av Erins föreläsning

the real Erin Brockovich | skonhetssnack.seDet var mycket amerikanskt dravel om ”beleieve in yourself”,”you have to be your own hero”, ”trust in your common sense and gut”, vilket är sant och bra men inte direkt något nytt under solen =) Men det var strunt samma, för jag vet ju vad hon åstadkommit och vad hon fortfarande åstadkommer, så att höra henne tala var bara så coolt. Här kan du läsa om vad hon gör nuförtiden>.

Erin Brockovich

Och slutligen, fast jag vet att Julia Roberts inte är den riktiga Erin måste jag visa två av mina  favoritklipp från filmen. GIRLPOWAH! Har du inte sett filmen, do ut. Do it right now!

 

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.