Makeup

Smygkik på Clarins vårnyheter 2016

Smygkik på Clarins vårnyheter 2016

Jag älskar mitt jobb, men ibland så älskar jag det extra mycket. Exempelvis när jag får kika på vad som komma skall, och jag säger då det. Det är bra grejer som kommas skall…

I Clarins vårlook kommer det både fler nyanser av befintliga produkter, exempelvis Clarins Instant Light Natural Lip Perfector. Den kommer i två nya mörkare nyanser som jag kommer slänga mig över när de släpps. Det kommer även några nya roliga produkter och one shots, och om dessa ska jag givetvis återkomma.

Nu mot e-handelsdagar i Malmö. Toodles!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

2 kommentarer

  1. Säga vad man vill om Clarins men jag tycker att de alltid levererar!! Spännande med nyheter och ditt jobb måste bara vara det mest fantastiska man kan ha
    Hälsningar Mona

    1. Eller hur Mona! Och jag tycker även att de blivit bättre nu på senare år. Ja, jag har verkligen ett toppenjobb =) Ha det gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.