Hudoteket

Hudotekets 40-års jubileums – Dag 1

Hudotekets 40-års jubileums – Dag 1

Nu är den första dagen av vårt jubileumsfirande över – och vilket firande det var! Det har varit fullspäckat med kunder hela dagen och våra prova på-behandlingar går åt som smör i solsken.

I butiken är det mycket liv och rörelse. Vi har representanter här från flera av våra olika märken (exempelvis bareMinerals, Comfort Zone, Beauté Pacifique, Decléor, Matrix, Maybritt Krewald, Nannic, Pürminerals, Clarins, Bioline, etc…), som gärna svarar på alla möjliga frågor och funderingar som man kan ha och dessutom ger dig produktrekommendationer och tips. De har fått jobba hårt idag då många är nyfikna och vill veta vad som passar just deras hud eller hår.

Här kan ni se lite bilder från festligheterna!

VD, ägare och hudterapeut Lena Hallbäck-Olofsson välkomnar våra kunder på röda mattan.

Hudotekets personal, glada och laddade inför jubileet!

En festlig reception, redo att visa vidare kunder till rätt plats.

Fullt upp i vår vackra butik!

Tycker du att det är svårt att få till din makeup? Kom till vår makeupavdelning och få inspiration! Vi har representanter här från bareMinerals, Youngblood, Jane Iredale och Pürminerals som du kan rådfråga. Om du vill kan du få en makeup lagd i färger som passar dig – en perfekt chans att se hur ett märkes produkter ser ut på dig och din hud.  Vi har ju dessutom rabatt i butiken, så om du vill fylla på sminkväskan hemma kan tillfället inte bli mycket bättre!

Vi går en trappa ner och kommer till frisöravdelningen, där man kan få vackra håruppsättningar eller en fräsch höstklippning.  Våra frisörer är extra snygga jubileet till ära, för att visa just hur festlig du kan bli! Det finns några få tider kvar – ring 036-120666 för mer information.

Ännu en våning ner finns vår spaavdelning, där man exempelvis kan få kostnadsfria handbehandlingar. Perfekt för höstfrusna händer!

Vi har även prova på-behandlingar till kraftigt reducerade priser. En behandling som snabbt blev fullbokad var Lipobelt tillsammans med Tei System – slimmande kroppsmaskiner som tillsammans kan göra att du minskar flera centimeter runt exempelvis mage eller höfter – på bara 1 behandling!
Besök oss gärna och se hur det går till – alla våra prova på-behandlingar är med öppen dörr och det är fritt fram att kika och fråga frågor.

Otroligt duktiga Sanna från Stockholm kommer till oss en gång i månaden och gör kosmetisk tatuering och permanent makeup, så att du alltid vaknar upp lika vacker! Man kan exempelvis tatuera in eyeliner, ögonbryn och läpplinjen. Kom och se hur hon går tillväga!

Victor från Den Småländska Kolonin serverade konjaksdoftande hummersoppa tillsammans med hembakat surdegsbröd. Fantastiskt gott!

Både idag och imorgon har vi kostnadsfria föreläsningar uppe på Top Floor, där du kan lära dig mer om skönhet och hälsa! Här på bilden berättar Marie mer om det lyxiga hudvårdsmärket Matis.
Andra föreläsningar du kan lyssna på handlar exempelvis om botox och fillers, hur du tappar 1 kg i veckan med iso-dieten, ekologisk hudvård, hur du lägger snyggaste makeupen, mer om anti-age behandlingen Nannic NBE, och så vidare.
Läs mer om föreläsningarna som erbjuds på vår hemsida >>

Som ni ser har det varit en helt perfekt första dag på vårt 40-års jubileum. Det är så roligt att så många vill fira tillsammans med oss!

Hann du inte komma förbi idag? Inga problem! Imorgon kör vi igen, med lika mycket energi och glädje som idag. Ring 036-120666 om du vill knipa åt dig de sista drop in-tiderna, men skynda dig – de går åt i en rasande takt!
Om behandlingen du är intresserad av är fullbokad kan du komma ändå och kika på hur behandlingen går till, och på vissa kan du även boka in kurer och behandlingar till specialpris.

Tack alla som besökte oss idag, och varmt välkomna även imorgon!
//Sofia, webshopsassistent

Dela detta inlägg

Sofia är syster till Andrea och gästbloggar titt som tätt. Sofia har likt Andrea hudvård i blodet och är en hejare på ingredienser och makeup!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.