Okategoriserade

Microneedling – nyhet mot rynkor, ärr och ojämn hudton!

Ännu en gång är vi på Hudoteket först med det allra senaste här i Jönköping. Den spännande nyheten kallas Microneedling, en unik behandling med mikronålar som återuppbygger huden inifrån.
Vi har premiär för denna fantastiska behandling på vårt 40-års jubileum den 4-5 oktober, där man kan få en unik ögonbehandling till specialpris med kraftfull anti age-effekt! Mikronålarna minskar fina linjer och rynkor runt ögonen, ger huden ett lyft och skapar en piggare och mer ungdomlig blick.
Jubileumspris: 40 min inkl. konsultation/ 500 kr (ord. pris 1050 kr)

Under jubileet har man även chansen att boka in en klassisk Microneedling-behandling för hela ansiktet till ett extra bra introduktionspris! I det här blogginlägget kan du läsa mer om vad en sådan behandling kan göra för din hud.

Genosys Microneedling System behandlar bland annat:

 • Fina linjer och djupa rynkor
 • Ärr/akneärr
 • Spänstfattig hy
 • Hyperpigmenteringar och åldersfläckar
 • Solskadad hy
 • Akne

Här ser ni olika hudproblem före behandling med Microneedling, samt samma person efter 5 st behandlingar. Fantastiska resultat, eller hur!?

Hur fungerar Microneedling?
Mikronålar återuppbygger huden inifrån, dels genom den naturliga läkningsprocessen, men också genom att skapa kanaler som maximerar upptaget av aktiva ingredienser i huden. Hudens läkningsprocess ger en snabb och effektiv uppbyggnad av kollagen och elastin, vilket gör att vi kan uppnå samma resultat som vid en laserbehandling eller djupgående peeling, men med få sidoeffekter, snabb återhämtning och färre kostsamma behandlingar.

De 2 effekterna som uppstår vid Microneedling:

 1. Stimuleringen av den naturliga läkningsprocessen återuppbygger och läker tidigare skadad hud. Processen ökar också kollagen- och elastinproduktionen i huden.
 2. Mikronålarna skapar kanaler ner i huden för att öka absorptionen av aktiva substanser. När aktiva substanser appliceras direkt på huden stannar den maximala absorptionen vid 0,3%, men med hjälp av Microneedling kan vi öka den till närmare 40 – 50%!

Microneedling med den senaste generationens rollers
Efter flera år av intensiv forskning utvecklades DTS™ patenterade roller, med 540 tunna mikronålar som på bara 10 minuter skapar 500 000 kanaler ner i huden. De diamantformade mikronålarna på DTS™/Genosys Roller är inspirerade av myggans “gadd”; en mygga kan lätt smyga sig nära, sticka till och lämna en inflammation utan att du ens hinner känna av sticket. Den stora mängden diamantformade nålar ger, förutom fler kanaler, en jämnare fördelning av tryck för en så effektiv och lindrig behandling som möjligt. Nålarna på DTS™ Roller är utskurna i diskar, vilket ökar säkerheten under behandling då nålarna inte kan lossa från rollern, som annars är en stor risk hos rollers med enskilt limmade nålar (se bilden ovan).

Så missa inte chansen att testa på den här otroliga behandlingen på vårt jubileum, då priset är oslagbart och professionella representanter från Microneedling är på plats och kan besvara alla dina frågor. Ring 036-120666 för att boka en tid.

Varmt välkommen att fira med oss!

//Sofia, Webshopsassistent

Dela detta inlägg

Sofia är syster till Andrea och gästbloggar titt som tätt. Sofia har likt Andrea hudvård i blodet och är en hejare på ingredienser och makeup!

2 kommentarer

 1. Hej!
  Skulle vilja ha mer info om DTS rollers för microneedling och prisuppgifter på dessa.

  Med vänlig hälsning
  Teija Kiviniemi

  1. Hejsan Teija!

   Tack för din fråga!
   Jag vet inte riktigt om jag förstått din fråga rätt, men vi har inga rollers som vi säljer till kund.

   Gott nytt år!

   Varma hälsningar
   Andrea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.