Hudoteket

Hudotekets 40-års jubileum – Dag 2

WOW säger jag bara, vilket firande! Helt fantastiskt! Alla här i personalen på Hudoteket är så glada över att så otroligt många kunder ville komma och fira att vi fyller hela 40 år i år. Vi vore ingenting utan våra underbara kunder och därför ville vi bjuda er på något alldeles extra! Och det verkar som ni har uppskattat det, då vi har haft totalt fullbokat både igår och idag, och massor med nyfikna kunder på de olika våningarna dagarna igenom.

Fullt upp på spa-avdelningen!

Eftersom det varit så otroligt mycket folk har vi inte hunnit ta så mycket bilder att dela med oss av här i bloggen. Men som tur är gör det inget, för idag har vi fått professionell hjälp av fotografen Johan Hubbe från Facefooto.se. Superkul! Så nästa vecka kommer vi ladda upp fler bilder från jubileet på både vår facebook-sida och hemsida. Kika in då!

Avslutningsvis vill jag ge ett jättestort och varmt tack till alla som besökt oss idag, eller kikat in i vår webshop, från hela Hudotekets personal! Ni har gjort det här firandet fantastiskt och helt oslagbart. Vi har världens bästa kunder!

//Sofia, webshopsassistent

Dela detta inlägg

Sofia är syster till Andrea och gästbloggar titt som tätt. Sofia har likt Andrea hudvård i blodet och är en hejare på ingredienser och makeup!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.