LäpparMakeupRouge

Jane Iredale Just Kissed Lip & Cheek Stain Forever Red

Jane Iredale Just Kissed Lip & Cheek Stain Forever Red

När jag var på utbildningsdagen med Hannah Hatcher fick jag med mig en nyhet i goodie bagen som äntligen har lanserats. Jane Iredale Just Kissed Lip and Cheek Stain Forever Red är en ny variant på min tidigare favorit Jane Iredale Just Kissed Lip and Cheek Stain Forever Pink.

pressmeddelande jane iredale forever red |skonhetssnack.se

Jane Iredale Forever Red with box|skonhetssnack.seDenna produkt anpassar sig till hudens egna ph-värde och ger läpparna en individuell nyans. Man kan både använda den på läpparna (som jag mest har gjort) men också på kinderna, som Hannah visade exempel på på utbildningsdagen. Det jag gillar med dessa färger är att de sitter väldigt bra, speciellt när man applicerar dem som rouge.

Hannah Hatcher applying just kissed forever red|skonhetssnack.seHannah Hatcher som applicerar Forever Red. Hon använder sig av Jane Iredale Crease Brush för att få ett mjukt och fint resultat.

Fråga: kan man vara säker på att kinderna inte blir i lika stark färg som på läpparna?

Svar: Ja det kan man, då huden på läpparna är mycket tunnare än på kinderna och därför blir inte färgen på kinderna lika stark som på läpparna.

Det finns även en Jane Iredale Just Kissed Lip and Cheek Stain Forever Peach som ger läpparna en persikoton samt Jane Iredale Just Kissed Lip and Cheek Stain Forever Pink som ger olika nyanser av rosa, beroende på vem man är. Hur mina läppar ser ut i Forever Pink visar jag upp i ett eget inlägg här>.

Toodles!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

2 kommentarer

 1. Hej Andrea!
  Älskar din blogg,har aldrig kommenterat utan har mer admired from afar
  Det här har egentligen inget med jane iredale att göra utan rör PTR som jag älskar så oerhört mycket! Hans un-wrinkle turbo smoothing lotion går den att använda efter toner men innan serum ungefär som i den koreanska hudvårdsrutinen eller är det meningen att den ska ersätta tonern?

  Ha det fint!

  1. Hejsan Khadra! Åh vad roligt att höra! =) Du har fattat helt rätt, den ersätter inte ansiktsvattnet, utan är som en extra booster innan serum. Just den produkttypen är så liten i Sverige så hos oss på Hudoteket ligger den i ansiktsvattenskategorin men det är ju lite missvisande.

   Har du däremot en rengöring som är PH-reglerande och inte har ett ansiktsvatten i vanliga fall kan du ju använda denna direkt efter din rengöring.

   Hoppas detta gav dig nog bra svar, hoppas vi hörs igen!
   Trevlig helg på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.