Makeup

Clarins Vårlook 2015 ”Garden Escape”

Clarins Vårlook 2015 ”Garden Escape”

Ropen skalla, Clarins Vårlook till alla! Den är bara så snygg. De senaste åren tycker jag att lookerna har varit lite svåra, med ansiktspaletter som har varit en blandning mellan bronzer, rouge och highlighter. Men i år är det full pott med en snygg ögonpalett och nya konsistenser till läpparna.

Clarins spring makeup
Jag kan avslöja att tjejen på bilden har på sig följande i ansiktet: Clarins True Radince SPF15, Clarins Blush Prodige 08 Sweet Rose, Clarins Instant Light Brush-On Perfector.

På ögonen: Clarins Garden Escape 6-Colour Eye Palette och Clarins Wonder Perfect Mascara 01 Wonder Black.

På läpparna: Clarins Instant Light Lip Balm Perfector 05 Red

Och nu till produkterna från mitt badrum.

clarins eye palette garden escape coverclarins spring garden escape palette cover twoclarins eye palette garden escape eye shadowsclarins eye palette garden escape eye shadows twoJuvelen i looken som heter ”Garden Escape” är enligt mig utan tvekan ögonskuggspaletten Clarins Garden Escape 6-Colour Eye Palette. Så fin. Så lyxig. Så mångsidig.

Penseln är grym då den har två sidor, så jag använder faktiskt den när jag lägger makeup med denna palett.swatches garden escape palette twoswatches garden escape palette threeswatches garden escape paletteHär ser du nyanserna på ögonskuggorna, i samma ordning som i paletten från vänster till höger.

– En ljus, pärlemonyans.

– En mörkt grön

– En ljusare grön

– En mörkare rosa, lite varm i tonen.

– En kallare, ljusare rosa.

– En gråbeige, typisk taupe.

Jag använder den ljusa, de gröna och taupen mest, men även taupen blandad med de rosa. Skuggorna går att använda både torra och blöta.

clarins spring garden escape products

clarins crayon khol greenDen nya nyansen på kajal som hör till looken heter Clarins Crayon Khôl Long-Lasting Eye Pencil 09 Intense Green  och har en fin, användbar kulör tycker jag.

clarins spring 2015 lipsTvå av de mest hypade produkterna den här våren måste vara läppoljan och det nya läppbalsamet i Daily Energizing- serien. Den ingår alltså ej i vårlooken, utan hör till hudsidan, men den får vara med här ändå =) Läppoljan ”Instant Light Lip Comfort Oil” finns i både rosa (hallon) och genomskinlig (honung), men på läpparna blir den genomskinlig. Där får det vara ”smaken” som styr. Hallon kommer dock vara i limiterad upplaga, men båda nyanserna blir väldigt lackglossiga.

Men detta läppbalsam alltså, Clarins Daily Energizer Lip Stick. Det förvånade mig verkligen! Fört den söta förpackningen, men innehållet är minst lika sött. ”Oh my god, it taste like mango, peach, strawberry!” uttryckte sig min lillasyrra 15 bast sig (med den perfekta tv-rösten). Och precis, det gör den. Lite sliskig drink, men ändå trevligt =) Det trevligaste med den tycker jag är att den innehåller ph- reaktiva pigment, vilket innebär att man får en egen rosa nyans. Very nice indeed.

clarins spring 2015 instant light balmSist men inte minst vill jag visa dessa sötnosar, en variant på storsäljaren Clarins Instant Light Natural Lip Perfector (mjukgörande vaniljbulle på tub).

Dessa heter Clarins Instant Light Lip Balm Perfector , och är som namnet skvallrar om mer balmiga och inte riktigt lika glansiga i sin konsistens. Doftar lika mycket vaniljbulle =)

clarins spring instant light lip balm rowclarins spring instant light lip balm coloursNr 1 och 2 är ganska milda, transparenta och lika i färgerna. Nr 1 är mer rosa, nr 2 är mer aprikos.

Nr 3 är speciell, då den också innehåller ph- reaktiva pigment, så därför är den rosa nyansen på handen min rosa, och kanske blir helt annorlunda på dig. Därför heter nyansen ”My Pink”.

Nr  4, 5 och 6 ser du är mer pigmenterade, men enligt mig ändå inte lika kompakta som ett vanligt läppstift och de är lätta att måla på. Min favoritnyans? Nr 5, red. Blir lövely på, och tror den även kommer vara svinsnygg i sommar när man är lite mer brun (utan solad 😉 )

Där har du godbitarna ur vårlooken, vill du se den i sin helhet kan du kika här.

Me big like!

 

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.