BehandlingarEventsHårvårdHudoteket tipsarMakeup

Bli ditt vackraste jag med en makeover!

När vi firade vårt 40-års jubileum förra veckan erbjöd vi en rad olika prova på-behandlingar, för att våra kunder skulle få ett litet smakprov på den kompetens som våra duktiga hudterapeuter, frisörer och makeup-artister besitter. Man kunde bland annat få en festlig makeover med håruppsättning och makeup, och detta var något som Ruth, en av våra trogna kunder, gärna ville prova på. Ruth har gått och färgat håret hos vår frisör Sofie sedan ett tag tillbaka och blir alltid väldigt nöjd, men nu tyckte hon att det verkade kul att prova på något nytt! Då hon skulle vidare till festligheter på kvällen ville hon få en snygg partylook, vilket vi gärna hjälpte henne med.

Ruth före sin makeover

Först fick Ruth en dramatisk kvällsmakeup av vår duktiga makeup-expert Wiktoria, som främst använde sig av mineralmakeup från Youngblood. Makeupen anpassas alltid efter eventuella önskemål från kunden, men ska även ge inspiration till nya tekniker och idéer som man själv kan använda sig av. Youngblood är ett högkvalitativt makeupmärke med 100% mineraler som jobbar i synergi med huden.

Fördelar med Youngblood:

  • Ger en vacker, naturlig och frisk lyster
  • Passar alla åldrar och hudtyper
  • Lugnar, läker och verkar anti-inflammatoriskt
  • Naturligt UV-skydd med SPF15
  • Sitter naturligtvis kvar hela dagen – även vid värme, såväl utifrån som inifrån
  • Tar bort ojämnheter
  • Täcker allt! Kvisslor, ärr, pigmentfläckar, rosacea (som den även lugnar), och så vidare.
  • Torr hud får liv, lyster och fukt
  • Minimerar porer och orsakar inte pormaskar

Wictoria använde följande Youngblood-produkter på Ruth:

Sedan fick Ruth gå vidare till sin favoritfrisör Sofie för att få håret uppsatt. Innan man sätter upp håret konsulterar man med frisören så att man får den look man är ute efter, och det finns även möjlighet att hyra löshår om så önskas.

Här ser ni slutresultatet! Visst blev hon fin?

Ruth själv var supernöjd och beskrev sin makeover som ”sagolik” på vår facebook-sida, vilket vi självklart tycker är jätteroligt! Vårt mål är våra kunder alltid ska gå härifrån nöjda och glada.

Under jubileumsdagen passade vi även på att göra en balmakeover, för att ge exempel på hur man kan se ut om man kommer till oss för inför studentbalen, bröllop eller andra särskilda tillfällen då man verkligen vill vara sitt vackraste jag. Vår modell fick en fantastisk håruppsättning av frisören Pernilla, och tillsammans med en klassisk makeup och en fin balklänning blev resultatet häpnadsväckande!

Så tveka inte att besöka oss ifall du vill göra storsilad entré på nästa fest!

//Sofia, Webshopsassistent

Dela detta inlägg

Sofia är syster till Andrea och gästbloggar titt som tätt. Sofia har likt Andrea hudvård i blodet och är en hejare på ingredienser och makeup!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.