HudvårdTävling

Tävling: vinn prisbelönt serum från M Picaut!

Tävling!
Just nu har du chansen att vinna det exklusiva, ekologiska anti-age serumet M Picaut Precious Oil, värde 599 kr! Det är ett intensivt vårdande anti-rynk-serum som är perfekt för vintertorr hud. Det blev precis hyllat i franska Elle och är en klar favorit hos våra kunder. Vinn det som en lyxig julgåva till dig själv, eller ge bort det till någon du tycker om i julklapp!

Det enda du behöver göra för att tävla är att kommentera det här blogginlägget med ett julrim som har med serumet att göra på något sätt. Det kan till exempel handla om vad som gör serumet så bra, varför du förtjänar att vinna serumet, hur serumet skulle kunna hjälpa din hud, och så vidare. Låt fantasin flöda!
Glöm inte att skriva med din mailadress, så att vi kan kontakta dig vid eventuell vinst.

Tävlingen pågår fram till måndagen den 10 december kl. 14.00. Då väljer vi ut vårt favoritrim, och författaren får som belöning ett underbart serum hemskickat till sig.
Lycka till!

__________________________________________

Vill du veta mer om hur serumet fungerar? Då är det bara att läsa vidare!

Precious Oil

  • Stimulerar nybildandet av kollagen
  • Minskar fina linjer och rynkor
  • Ger en närings-boost till hyn

Vinnare av Tara Beauty Awards 2010! Utsedd till bästa oljeserum i lyxklass.

 

 

Precious Oil är ett anti-age serum som ger näring och en silkeslen hud. Det passar alla hudtyper, men är särskilt bra för torr eller mogen hud. Tack vare naturliga lipo-peptider ökar även hudens egna produktion av kollagen, vilket aktivt minskar fina linjer och rynkor. Kliniska studier har bevisat en minskning av rynkor med 45% redan efter 2 månaders användning! Serumet är baserat på lyxiga oljor från certifierade ekologiska odlingar. Det består av exklusiv aprikoskärneolja, jojobaolja och havtornsfröolja, som tillsammans ger huden en riktig näringsboost. Perfekt att använda som kur under de kalla månaderna eller när huden känns lite extra torr och/eller behöver extra näring.

Precious Oil är det tredje, boostande steget av M Picaut-seriens fyra steg till en fantastisk hud. Det är en hudvårdsprodukt som är helt fri från parabener, mineraloljor, silikoner, sulfater och konstgjorda färger.

Användning: Används morgon och/eller kväll efter användning av M Picaut Nourishing Cleanser och M Picaut Hydrating Water. Ta en eller ett fåtal droppar Precious Oil och massera in på ansikte, hals och eventuellt decolletage. Antingen under cremen som ett serum, eller blanda oljan försiktigt i handflatan tillsammans med cremen för att få en extra näringsboost. För bästa resultat, applicera oljan precis efter Hydrating Water när huden fortfarande är lite fuktig, eftersom oljan slussas djupare ner i huden då. Följ med M Picaut Skin Perfect Moisturiser.

Storlek: 30 ml

Huvudingredienser:

  • Ekologiskt havtornsextrakt
    Havtorn har använts i den traditionella kinesiska medicinen sedan 800-talet. Den är känd för att bromsa åldrandet av huden tack vare sin föryngrande och vitaliserande verkan. Är rik på betakaroten och Omega 3, 6, 7 och 9, vilket ger mycket näring. Bra för den fina huden runt ögonen. Ökar hudens regenerationsprocess och självläkning, har lugnande och antiinflammatoriska egenskaper och innehåller en hög andel skyddande antioxidanter. Verkar därigenom anti-age, och motverkar även pigmenteringar.
  • Lipo-peptider
    M Picauts effektiva kombination av lipo-peptider ger en synlig och kliniskt bevisad minskning av rynkor med 45% redan efter 2 månaders användning! Detta då de stimulerar och ökar effektivt hudens egen produktion av kollagen, elastin och hyaluronsyra, vilket gör att huden reparerar sig själv. Lipo-peptiderna består av kedjor av naturligt förekommande aminosyror, som stimulerar produktionen av bland annat kollagen och elastin. Brist på kollagen är en av huvudorsakerna till att huden åldras (på grund av lägre proteinhalt i huden). Därför ger peptiderna en fastare hud och en minskning av rynkdjupet. Peptider passar alla hudtyper, även känslig hud, eftersom de finns naturligt i kroppen och orsakar därför inte irritation eller överkänslighet mot solen, som retinol (A-vitamin) eller AHA kan göra. M Picaut använder oligopeptider och tetrapeptid-3 för deras evidensbaserade och mycket goda effekter. Peptider är rekommenderade att använda i förebyggande syfte redan när man är runt 30 år och ser de första tecknen på linjer. Den vanligaste åldern är annars från 35 år och uppåt.
  • Ekologisk jojobaolja
    En gyllengul olja med en unik sammansättning av fettsyror, som snabbt går in i huden och binder dess fuktighet. Ger en sammetslen hudyta och har ett naturligt solskyddsfilter på SPF 4. Fantatisk törstsläckare för torr hud.
  • Ekologisk aprikoskärnolja
    Mild olja rik på naturligt A-vitamin. Tillför huden näring och gör den mjuk och len.

Ingredienser: Prunus Armeniaca Kernel Oil (Aprikoskärnolja)*, Simmonsia Chinensis Seed Oil ( Jojobaolja)*, Acetylated Glycol Stereate, Palmitoyl Oligopeptid (Peptid), Palmitoyl Tetrapeptid-7 (Peptid), Sorbitan Laurate, Tristearin (från Veg.Olja), Caprylic/Capric Triglyceride (från Kokosolja), Rosmarin Officinalis Leaf Extract (Rosmarin Antioxidant)*, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract (Havtornsfröolja)*.
* Ingredienser från ekologiskt certifierade odlingar.

Till M Picaut i webshopen >>
Till M Picaut’s hemsida >>

Lycka till med tävlandet!

//Sofia, webshopsassistent

Dela detta inlägg

Sofia är syster till Andrea och gästbloggar titt som tätt. Sofia har likt Andrea hudvård i blodet och är en hejare på ingredienser och makeup!

8 kommentarer

  1. På alla rynkor blir det slut,
    när du denna stryker ut.
    Morgon, middag – även kväll,
    mot huden är den alltid snäll.

  2. Är man rädd om både naturen och kroppen är detta fantastiska serum toppen.
    Bromsar ålder, minskar rynkor, ger fukt och näring-
    det är önskeklappen för varje käring.

    (med den gamla betydelsen och betoningen nån som man är kär i )

  3. Med denna klapp kan du överleva ormbett … hoppsan, nej nu blev det inte rätt.
    Men lika magiskt är innehållet ändå. Vad det är kanske du kan förstå.
    Nåt som gör dig slät och fin, utan att du behöver lida pin.
    Snällt mot miljö, djur och natur. Gör att du känner dig som en gudinna i ur och skur.

  4. Kollar i spegeln och känner mig dyster
    För hyn den är halvslapp och saknar all lyster
    Fåniga rynkor och halvfettig glans
    Jag tror jag får spader- ge mig en chans
    Att känna mig fräsch och riktigt fin
    Men en hy fin som Snövits,- ja som porslin
    Det är ju drömmen, o det kan jag få
    Med detta ypperliga serum från eminenta Picaut 🙂

  5. Att slarva med maten satte sina spår,
    en fattig kost fick huden att åldras flera år.
    Men nu är det dags att ta nya friska tag,
    och jag ser framför mig ett starkare och vackrare jag.
    Bra hudvårdsprodukter står högt på min lista,
    M Picaut Precious Oil, skulle få hela mig att gnistra 🙂

  6. Kära mamma du är den bästa,
    kunnde jag så skulle jag dig stjärnhimmlen ge.
    Du är värd det bästa,
    så i detta paket finns stjärnglans i droppar.
    Denna magiska olja får dig att stråla som få.

  7. Hela hösten har varit väldigt pressad,
    som student är man ständigt stressad.
    En konsekvens syns i mina ansiktsdrag,
    huden är hängig & känns inte som jag.
    Mitt hopp står till serumet från Mette P,
    hennes Precious Oil innehåller just det,
    min hy behöver för att återigen bli på G!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.