Kroppsvård, Testat

Clarins Body Smoothing Moisture Milk Limited Edition

Clarins Body Smoothing Moisture Milk 400 ml, skonhetssnack.se IMG_1345

Hörrni, idag vill jag bara slänga in ett tips på en helt grym body lotion! Clarins har kommit med en Limited Edition variant, som heter Clarins Body Smoothing Moisture Milk 400 ml. Den är stor, den doftar gott och den går snabbt in i huden. Helt sjukt bra!

Clarins har ju sedan tidigare haft sin storsäljare Clarins Body Moisture-Rich Body Lotion i en stor variant några gånger om året, men det är slut med det nu. Den kommer bara finnas i den lilla storleken, medan då den här nya kommer komma några gånger per år istället.

Clarins Body Smoothing Moisture Milk 400 ml, skonhetssnack.se IMG_1329

Clarins Body Smoothing Moisture Milk 400 ml, skonhetssnack.se IMG_1341

Det är min nya favvobodylotion, då den så snabbt går in i huden och den doftar himelskt. Neroli är det som det står att den doftar. Tror vi sålde 30 stycken i ett bräde när den lanserades för alla i personalen köpte med sig en hem. En succélansering från Clarins helt enkelt.

Så Clarins Body Smoothing Moisture Milk 400 ml är ett hett tips för dig som vill testa något nytt till kroppen. Fem av fem toasters!

Kram kraaam

Tidigare inlägg Nästa inlägg

Relaterade inlägg

2 Kommentarer

  • Svara Emma 17 april, 2018 at 21:33

    Sådana tips gillas – jag kör med Biotherms lait coporel idag men ska absolut testa detta tips. Har en fråga – jag är 35 år och har börjat få lite linjer runt ögonen. Finns det någon grym ögonkräm jag ska satsa på? Kör med Biolines hudvård i övrigt…

  • Skriv en kommentar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.