HudvårdMakeup

Sneak peek på höstnyheter

Sneak peek på höstnyheter

Godmiddag mina vänner! Häromveckan var jag på ett nyhetsmöte med Scandinavian Cosmetics så jag tänkte idag ger er en liten smygkik på vad som komma skall…=). Mycket mycket smaskigt får jag lov att säga, och en storsäljare får en ny kompis.

Sensai kommer bland annat lansera en nyhet för fransarna…Namnet kommer innehålla 38 så ni kan ju gissa vilken serie som får en förlängning…=). Nyckelordet för denna tror jag kommer bli maff! Massor av maffiget!

Nya förpackningar och uppdaterade formulas på existerande produkter från Clarins.

En liten men naggande god höstlook.

OCH sist men inte minst, en uppdaterad formula och look på Skin Illusion Natural Hydrating Foundation. Den kommer även komma i fler nyanser än tidigare, 12 stycken för att vara exakt. Så då kommer ännu fler kunna testa denna foundation- även jag då den tidigare varit för mörk för mig. Aweeei!

Nu längtar man nästan tills i höst.
Men bara nästan.

kram kram

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.