HudvårdMask

M Picaut Hydra Lagoon Overnight Mask- Exklusiv förhandslansering på Hudoteket!

M Picaut Hydra Lagoon Overnight Mask- Exklusiv förhandslansering på Hudoteket!

Jag är sååå peppad på den nyhet som vi lanserar idag på Hudoteket. M Picaut Hydra Lagoon Overnight Mask gör världspremiär på just Hudoteket och detta är vi såklart superstolta för! Mette (as in M Picaut, grundaren till produkterna) är en fantastisk produktmakerska och vi snackar titt som tätt. Just en gosig ansiktsmask har varit mitt önskemål till henne länge nu har den sett dagens ljus. Detta säger hon själv om produkten:

 Det här är en perfekt produkt för alla med känslig eller torr hy som önskar en härlig och rik ekolyxmask, säger Mette Picaut, grundare till den prisbelönta hudvårdsserien.

Det som är extra nytt och unikt med denna produkt att den innehåller exktrakt från den gröna ädelstenen malakit (som du kan se på bilden).

Malakiten är en fascinerande ingrediens. Inom mytologin representerar den olika gudinnor, till exempel bergens gudinna i Centralryssland eller Freja i vår nordiska mytologi. Inom hudvården verkar den lugnande och skyddar stressad hud eftersom den innehåller antioxidanter och är mycket mineralrik, säger Mette Picaut.

Dessa ska också vara fördelarna med M Picaut Hydra Lagoon Overnight Mask

  • Ansiktsmask med optimal återfuktning och anti age-effekt.
  • Ekologiska råvaror.
  • Extrakt av ädelstenen malakit lugnar och skyddar stressad hy.
  • Avokado ger näring.
  • Pentavitin skapar en djupgående fuktreservoar under 72 timmar.
  • Squalene stimulerar hudens naturliga kollagenproduktion.
  • Används över natten för extra fuktkur.

Jag ska hem och testa www.nu.

Aweeeei!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.