Dag-och nattcremerHudvårdK-BeautySerum

Glass skin tack vare Blithe Serum in Cream

Glass skin tack vare Blithe Serum in Cream

Jag har blivit helt förälskad i en ny produkt… Den heter Blithe Pressed Serum Gold Apricot och är en hybrid mellan serum och fuktcreme. Du kan alltså använda denna ensam över ansiktsvatten och/eller essence water alternativt använda den som ett rikare serum, som jag har gjort. Konsistensen är ljuvlig, doften är som en påse aprikosgodisar (utan att bli sliskig) och huden får en superfin lyster. Denna produkt är perfekt att använda om du vill få fram en glasliknande hudskruktur som är typisk för Sydkorea – glass skin.

Sydkoreanska Blithe är ju kända för sina kreativa och banbrytande innovationer när det kommer till hudvårdsprodukter. De är alltid på jakt efter att utveckla nya och smartare produktkategorier (som exempelvis deras ”splash masks” som man skvätter på ansiktet eller deras ”pressed serums”.

Men det är alltså deras senaste pressed serum jag vill berätta om nu, det som jag tycker allra mest om!

Blithe Pressed Serum Gold Apricot

Denna pressade serum in cream har en go balmgel konsistens om du frågar mig. Den består av 31% aprikosextrakt som verkar uppklarnande på pigmenteringar och ger en jämnare hudton. Ingredienser så som bär och gurkmeja skyddar huden mot fria radikaler, lugnar och skyddar huden medan solrosolja och arganolja mjukgör.

Blithe Pressed serum gold apricot skonhetssnack.se IMG_4024

Vem ska ha Blithe Pressed Serum Gold Apricot ?

Det är en himla gosig produkt som passar dig med pigmenteringar, dig som vill öka lystern i huden och öka fuktnivån. Så torra hudtyper, fuktfattiga, kombinerade. Detta är alltså inget för den som vill ha en matt hudstrukttur då den ger gwang utav bara den. Har du fet hud skulle jag kika på syskonet Blithe Pressed Serum Crystal Ice Plant.

Blithe Pressed serum gold apricot skonhetssnack.se IMG_4030

Just nu toppar jag med Clarins Skin Illusion Natural Hydrating Foundation Spf 15 och oh la la i min lilla låda vad lystrigt och härligt det blir.

Så detta är ett tips för dig som vill ge huden det lilla extra nu när hösten faller på, du kanske vill förkorta hudvårdsrutinen med två produkter i en alternativt bara vill ha ett rikare serum. 

I love it i vlket fall. Och en spatel får man med på köpet, bara en sån sak.

Blithe Pressed serum gold apricot skonhetssnack.se IMG_4018

Kram heeej!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.