Guider, tips & kunskap, Solskydd, Testat

Pigmenteringstips! Solstick mot mustasch

Comfort Zone Sun Soul Stick SPF 50|skonhetssnack.se

För några år sedan skrev jag ett inlägg om pigmenteringar med rubriken ”Tips vid pigmenteringar”  med inledningen ”Hjälp, jag har fått mustasch”. Det är ett av de inläggen jag får mest frågor på, och just pigmentmustascher är ett hett ämne. Just i år har även jag känt av att det liksom hopar sig på överläppen TROTS att jag alltid varit noga noga. Men man ska alltså vara nogrannare. Här är mitt bästa tips för att mota olle i grind!

Comfort Sun Soul SPF 50 open _|skonhetssnack.se

Okej, här kommer det. Det viktiga är UV-skydd. Hela tiden. Det ska skydda mot UVA och UVB – strålar och så högt skydd som bara möjligt. Applicera det varannan timme eller varje gång du ska ut, eller varje gång du torkat dig om munnen eller dylikt =)

Comfort Zone Sun Soul Stick SPF 50 Open|skonhetssnack.se

Den som jag använder efter en del testande är Comfort Zone Sun Soul Sticl SPF 50. Det som jag gillar med den här är följande:

  1. Den ger ingen färg. Inte ens om man maffar på ordentligt. Mycket mycket viktigt i valet av solstift.
  2. Den är lätt och smidig att smörja ut. Är det akut brukar jag även dra några drag på kinderna, i pannan och där det behöver fyllas på. Den ör grymt bra även på ärr!

Comfort Zone Sun Soul Stick SPF 50|skonhetssnack.se

 

Om du känner för att fylla på kunskapen om solskydd, solen och vad i hela friden UVA och UVB betydde tycker jag att du ska läsa dessa inlägg från tidigare.

Toodles!

Tidigare inlägg Nästa inlägg

Relaterade inlägg

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.