I media, Kost

Maybritt Krewald

maybrittkrewald4

Ja, ni vet henne jag alltid tar upp när det kommer till att fylla på huden inifrån med nyttigheter? Hon har blivit intervjuad av Agneta Elmegård på Sköhetsredaktörerna, and oh my vilken bra information som kommer fram där. Så för er som undrat vad jag pratar om, läs hela intervjun här.

Maybritt herself, ser inte än dag äldre ut än när jag träffade henne för typ fem år sedan. Måste vara oljorna. Foto:skönhetsredaktörerna.se

maybrittkrewald5Foto: skönhetsredaktörerna.se

Jag kan bara kort berätta att den lila flaskan är aroniajuice, en bärdryck som är fullproppad med antioxidanter. Denna tar jag tillsammans med oljan, som en morgonshot, och oljan har en massa fina egenskaper för hela kroppen. Jag tar oljan som är anpassad för kvinnor, men det finns produkter som hela familjen kan använda. Här kan du hitta dem.

Jag har tidigare skrivit en hel del om essentiella fettsyror, det kan du läsa om här.

Kram hej

Tidigare inlägg Nästa inlägg

Relaterade inlägg

12 Kommentarer

 • Svara Hildes Closet 3 juli, 2014 at 22:58

  Dessa måste jag minsann testa nästa gång det är dags för beställning. Låter toppen!
  Kram

  • Svara Andrea 4 juli, 2014 at 12:30

   Hilde, de är verkligen toppen. Och så himla rena och fina, me biglike =)

 • Svara Linnea 3 juli, 2014 at 23:20

  Vad roligt, jag köpte precis oljan från er idag! Sen googlade jag runt lite och tydligen ska jättenattljusolja påverka hormonerna, vet du om oljan är safe att äta på p-piller eller om det blir interaktioner?

  Förresten, vilken tycker du är bäst oljan eller juicen? Vad har du upplevt för resultat?

  • Svara Andrea 4 juli, 2014 at 12:40

   Hejsan Linnea! Vad kul!
   Oljan är safe, absolut. I och med att den är utvekcklad för kvinnor, så vore det ju exremt konstigt om det inte var utskrivet om det skulle vara några konstigheter, plus att Maybritt aldrig sagt något om det på utbildningar. Så no worries, det har funkar utmärkt för mig.
   Hum, jag äter ju båda som en shot för att de gör två helt olika saker och båda är ju viktiga. Oljan är ju essentiella fettsyror och juicen är ju antioxidanter (detta tar ju jag istället för ”multivitamintablett”). Aroniajuicen har ju väldigt fin effekt på känslig hud och ytliga kärl, medan jag som är en torris tror att om jag hade varit tvungen att välja en så hade jag valt olja W. Men som sagt, kombon är bäst anser jag.

   Lycka till!
   Kram Andrea

 • Svara Camilla 6 juli, 2014 at 20:06

  Måste bara fråga angående dosering. I intervjun på skönhetstredaktörernas blogg står det 2 msk av oljan och 2 msk av juicen medan på er produktinformation står det 0,5-1 dl av juicen.. Vilken dosering rekommenderar du? Tack 🙂

  • Svara Andrea 10 juli, 2014 at 09:47

   Hejsan!

   Det stämmer som hon säger i intervjun, två msk av varje. Antingen har rekommendationen förändrats sedan vi tog in produkten (vilket var ett bra tag sedan) eller så har tryckfelsnisse varit i farten, jag håller på att kolla upp detta. Tack för att du tipsade mig om detta!

   Kram Andrea

 • Svara Thessa 14 juli, 2014 at 12:57

  Bra inlägg, jag har inte tidigare fattat att man kan använda detta som en liten shot tillsammans med oljan, utan trodde att man dricker juicen ”ren”, men då känns den lite dyr tycker jag!

  • Svara Andrea 16 juli, 2014 at 21:03

   Hejsan Theresa!
   Ja, som du säger, som ”vanlig juice som man tar ett stort glas av” blir den ju dyr men två matskedar är det som gäller =)

  • Svara Andrea 16 juli, 2014 at 21:04

   Yes, två matskedar är det som gäller. Lite mer plånboksvänligt =)

 • Svara rebecka 15 juli, 2014 at 21:32

  Hej! Vet du om dom funkar bra på acne? Tänkte om det blir lite bättre i huden, men kanske har fel =)

  • Svara Andrea 16 juli, 2014 at 21:01

   Hejsan!
   Ja, jag skulle absolut använda den om jag hade problem med huden, men givetvis tillsammans med hudvård anpassat för din hudtyp och hudtillstånd.

   Ha det gott!
   Kram Andrea

  • Svara Andrea 16 juli, 2014 at 21:06

   Yes, funkar fint, men jag rekommenderar ju såklart att du använder hudprodukter för din hudtyp & ditt hudtillstånd också.
   Lycka till!
   Kram kram

  Skriv en kommentar

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.