Testat

Tidlösa tiopoängare- del 1

Tidlösa tiopoängare- del 1

Igår läste jag ett blogginlägg där ”månadens medelmåttor” listades. Himla smart tyckte jag, så jag listar nu ett gäng produkter som sannerligen INTE är medelmåttor. Favoritprodukter som alltid håller måttet!

1. Dutten från Sans Soucis

Sans Soucis DuttenJa, eller Aqua Clear Skin Spot Off Anti-Blemish Stick som den heter egentligen. Det är verkligen en SOS-produkt som även är perfekt med de med fin hy, men som någon gång i månaden får den där återkommande rackaren på hakan.

Först skakar man flaskan, så ingredienserna i botten fördelar sig jämnt. När man har duttat på den blir det en vit prick, och om man vill hålla koll på resultatet av denna produkt kan man helt enkelt räkna antal prickar som förhoppningsvis blir färre och färre för varje natt.

Sans Soucis Dutten Prick

Vill man inte gå och lägga sig som en prickigkorv eller vill använda den mitt på dagen, kan man med ett rent finger dutta ut den (mycket duttande här nu) så att den blir utsmetad och genomskinlig. Den bildar dessutom en hinna över området, så att bakterier inte kommer in.

2. Système Corps från Decléor

Decleor_systemecorpsGalet bra, och jag har tidigare pratat om att denna alltid står i skåpet, även om jag testar annat emellanåt (bara för att inse att gräset inte är grönare…). Den doftar milt och mysigt, en liten aning av kokos. Och då snackar vi inte kokolja à la Ibiza och läderhud, utan mer fräsch kokos. Den går in snabbt i huden, lämnar ingen hinna. Perfekt att grunda med om man ska brun-utan-sol-a sig!

3. Antiperspirant från Biodroga

Biodroga AntiperspirantJag har aldrig behövt byta. Och då har jag alltid använt den här, från den dagen jag började med deo. Biodrogas antiperspirant är det som gäller, end of story.

4. Black Rose Mask från Sisleysisley_blackrosemask

 

Och så den här godingen. Black Rose Cream Mask. Jag menar hallå…VAR HAR DU VARIT HELA MITT LIV? Okej, kanske inte riktigt var i behov av detta krafttag tidigare men ändå. Vilken mask! Mikrocirkulationen sätter verkligen igång så man får en fin glöd och rosighet i huden samt att det verkligen känns att den har en plumping-effekt. Som en nedsutten soffa som blir uppfluffad.

Sisley Masque Crème à la Rose Noire Black Rose Cream Mask

Här ser du hur rosa och gossig masken är. Lägg på och låt verka i 10- 15 minuter och tvätta sedan av. Jag tycker det blir allra bäst effekt om du använder den istället för nattcreme och massera in resterna och går och lägger dig.

Vill poängtera att det inte bara är jag som gillar denna mask. Den har blivit vald till ”Bästa mask genom tiderna ” i ELLE i 40 länder. 40 länder! Bästa mask! Och det finns ju en hel masker att välja på om man säger så…

Även mina kollegor har blivit förälskade, för dessa SMS fick jag dagen efter kursen:

”Haft på den i 15 min nu och jäklar vad bra!!!! Snacka om cirkulationshöjning!”

Och SMS nr 2:
”Hej och godmorgon! Testade Black Rose Mask inatt, OMG! Tog 1 minut sen hade cirkulationen kommit igång! Trots tre härliga timmars sömn vaknade jag fräsch…vad är oddsen för det?! Haha =) ”

Sisley, anyone?

5. Golden Glow Booster från Clarins

Clarins Radiance-Plus Golden Glow Booster

Clarins Radiance-Plus Golden Glow Booster har inte funnits så länge i mitt liv, men känner redan nu att den kommer bli en klassiker. Enligt mig är den årets (århundradets?) BUS!

Jag är ju den mest kritiska i världen som sagt till brun utan sol, så hur i hela friden fick denna mig att bli så lyrisk?

Jo, på grund av följande:

  • Den luktar nada. Inte ens efter några timmar (ett antal personer fick sniffa och tycka)
  • Den ger inga kanter what so ever.
  • Med två droppar blev den väldigt diskret. Mina kollegor frågade på morgonen vad jag hade gjort ”jag såg så fräsch ut”. Alla trodde att det var helgsolen som bitit (vilket skämt för övrigt, haha). Ingen kunde ana mitt sluga fusk.

Läs mer om produkten här, men so far, verkligen so good!

Vill du ha tips kring brun utan sol i allmänhet? Här hittar du min guide, Bränna på burk.

Detta var del 1 i denna följetång, men det kommer flera. Vi har ju inte ens snuddat vid makeupen.

Toodles!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

4 kommentarer

  1. Jag kan bara hålla med dig, många av mina favoriter finns också med här. Nu blir jag galet nyfiken på masken från Sisley, och jag som har masker i kö i badrummet 🙂 Alla dessa vill ha begär…
    Kram

    1. Ja, det är ju så, är man en skönhetsjunkie så har man en del på vänt. En världslig sak om du frågar mig =)

  2. Hej Andrea,

    Bra idé med listan! Ser fram emot del 2.

    Jag undrar över en del saker, tex bodylotion, själv använder jag oftast virgin 100% kallpressad kokosnötolja.
    Som man kan köpa i hälso affären eller mat affären då det är otroligt nyttigt fett att få i sig.

    Nu är ju inte detta något en som jobbar med skönhetskrämer vill höra antar jag 😉

    Men vad är din idé om det? Jag har otroligt känslig hud och ju mindre produkter i profukten desto bättre. Man doftar otroligt gott helt naturligt från kokosen.
    Big plus är att ens partner inte direkt tycker wow kul att pussa/slicka etc på produkter med eller utan lukt, medan just kokosolja ju inte har det problemet.
    Finns massa andra positiva saker med kokosolja med men undrar hur du resonerar runt det?

    Deo har jag faktiskt också använt samma forever. När den funkar så bra så varför byta?
    Finns ju så mycket andra kul produkter att testa istället 😉

    Nr 1 har jag.
    Masken är som hildes closet sa; jag har för många hemma som väntas på att testas! :S troligtvis ett tecken på att jag borde använda mask oftare…

    Så det betyder att min andra fråga är om nr 5 golden glow booster från clarins.
    Det är en kort fråga; har den parfym/ fragrance i sig?

    Tack för ännu en bra artikel, jag läser alla!

    1. Hejsan Lina!
      Vad kul med feedback! =)
      Jag tycker inte alls att det är något fel med kokosnötolja, funkar det för dig så är det ju toppen!
      Dock är det ju så att många faktiskt inte alls tål oljor som är ”helt rena” i så stor koncentration, vissa tycker det blir alldeles för klenigt med vissa naturliga oljor som inte går in, vissa vill faktiskt ha en produkt med annan doft/uppstramande effekt och så vidare. Så det finns ju en hel del anledningar till varför vissa hellre använder en traditionell bodylotion, men jag ser inget fel i att du använder det om du tycker det funkar.

      Ja, deo är ju inte den sexigaste produkten att testa runt, finns så mycket annat kul som du säger =)

      JA, go for it! Om du nu har dem hemma i skåparne, totalt waste annars.
      Nej, Clarins Glow Booster har enligt ingrediensförteckningen på förpackningen inte parfym/fragrance i sig.

      Tusen tack för de fina orden, fortsätter skriva med glädje =)
      Kram Andrea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.