Testat

Från främling till ständig följeslagare

Från främling till ständig följeslagare

Hello!

Elin, min eminenta kollega, tjötar och tjötar om det här nagellacket, så jag tänkte att om det du funkar så bra så bör hon ju få dela med sig.

Så varsågod, scenen är din!

”Hej vänner, Elin här.

Jobbar vanligtvis som grafisk formgivare på världens bästa Hudotek. Men idag gästspelar jag alltså lite som gästbloggare, superkul ju. Jag bjöd in mig själv kan man säga men min anledning är god. Vill tipsa om en för mig väldigt älskad produkt. En som jag tidigare instagrammat om på Hudotekets insta men som är så pass bra att jag vill berätta om den lite mer utförligt. Produkten heter Micro Cell Nail Vital Nagelförstärkare. Den gör vad namnet avslöjar. Den förstärker nageln och gör att de slutar skiva sig. För saken är den att jag alltid har haft svårt att ta hand om mina naglar. För så fort jag målar dem med något fint nagellack samt har topplack över så lite diskvatten och bärande av kartonger senare var de fina naglarna ett minne blott. Nagellacket har flagnat i kanterna och själva naglarna i sig har tagit stryk. Bara att ta bort och göra om. Denna eviga procedur har gjort att jag avstår från att lacka mina naglar, även om jag verkligen älskar att ha dem fixade. Tiden det tar för knappt en dags lycka är inte värt det.

MEN! Tack och lov att det kom ett ”men” tänker ni nu. Min kollega Sofie rekommenderade min syster det här lacket (syrran har nämligen ännu skörare naglar än mig och har lätt för att bita på dem) och hon prövade det i någon månad, sen var hon fast. Hon skickade bild efter bild till mig på sina ”nya” långa, supersnygga & starka naglar. Vilken skillnad. Jag ville också ha! Sagt och gjort, jag köpte lacket och idag finns det alltid i min handväska.

Här är en före- och efterbild på mina naglar. På efterbilden är de lackade såklart, men se så starka och långa de blivit. Jag älskar min nya följeslagare.

blogg_microcell_500x1000px

Jag vill rekommendera det här lacket till ALLA då det går att använda på så många sätt. Se bara här:

 • Stärker sköra naglar.
 • Snyggt att använda som det är då det ger en fin glans. (Som en viss Ernst brukar säga, ”I det enkla bor det vackra”)
 • Toppenbra som bas & topplack när du målar dina naglar.
 • Kan användas som en kur om du verkligen har problem med bitande eller skörhet.

(Kur: Dag 1 och 2: Applicera ett lager av Nail Vital i 2 dagar.
Dag 3: Avlägsna de två lagren Nail Vital med nagellacksremover och upprepa behandlingen som under de första två dagarna.
Fortsätt behandlingen under 2-3 veckor. Rekommenderas även att du använder Nail Vital som underlack efter den genomgångna behandlingen.)

Jag har alltså inte gjort någon kur likt ovan utan kör det alltid under mitt vanliga lack samt över som topplack. Det ger en snygg glans men framförallt, lacket sitter som berg. Plötsligt känns det som att jag varit på salong och fixat naglarna. Jag kan diska, bära kartonger och annat tungt men mina naglar är inte förstörda.

Tack för mig! Kram, Elin”

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

4 kommentarer

 1. Låter ju bra och spännande. Även om jag avstod från att leta upp produkten av just det där lilla skälet:
  formaldehyd.

  Varför måste det finnas med ? 🙁

  Jag vill inte riskera att få torra naglar eller nagelband så….

  1. Hejsan!

   Jag förstår helt klart dina tankar, men ibland får man ta det onda med det goda. De som verkligen lider av sköra naglar kanske kan ta att det är 2% formaldehyd i. Det är där i för att det stärker nageln helt enkelt.

   Många använder det som en kur då och då, har mellanrum där i mellan. Nagelbanden håller sig fina om man håller sig till att måla på nageln, vilket man ibland slavar med när det är ett genomskinligt lack.

   Så det är en avvägning, som med det mesta i cremehyllorna =)

   Allt gott!
   Kram Andrea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.