Parfym

När man kommer på sig själv…

När man kommer på sig själv…

Med att stå att lukta sig i armvecket. Typ hela tiden.

Sensai The Silk Eau de Toilette…Jag säger bara det. VILKEN DOFT! Den är så mjuk och fin och helt underbar. Sensai är ju ett nytt märke på Hudoteket och imorgon ska jag berätta allt om detta helt fantastiska märke men var bara tvungen att ta den om doften först…

Det är den vita flaskan på bilden som är Eau de toilette och det är den jag gillar mest. Sensai The Silk Eau de Parfum är den gula och den är något tyngre och också god men den ljusa är snäppet vassare tycker jag, men smaken är ju som bekant delad =)

Hos Sensai pratar man inte om basnot, hjärtnot och toppnot, man pratar om slöjor. I Sensai The Silk är det följande slöjor:

Toppnot, första slöjan: bergamott, päron, rosépeppar, violblad.

Hjärtnot, andra slöjan: vita blommor så som pion, liljekonvalj samt babyorkidé och ambra.

Basnot, tredje slöjan: tonkabönor och mysk.

Denna kombination är galet nice. Mjuk och behaglig. Kan i ärlighetens namn inte sluta lukta på mig själv, lite oroväckande kanske men mmmm…

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.