Okategoriserade

Dermalogica’s primer – både hudvård och makeup!

I novemberutgåvan av Femina tipsade de om AGE Smart SkinPerfect Primer SPF30 från Dermalogica, en nyhet som både ska verka hudvårdande och anti-age samtidigt som den håller makeupen på plats. Jag har under dagen testat denna primer för att se hur den känns. Min blandade hud blir lätt glansig och därför vill jag ha en primer som ger ett matt och slätt utseende och håller makeupen på plats hela dagen, utan att det oljiga ”äter” upp den.

Nu har det gått 8 timmar sedan jag lade min makeup och den ser fortfarande helt felfri ut! Vanligtvis brukar mitt rouge försvinna spårlöst och pannan, näsan och hakan bli glansiga, men idag känns huden bara len och fin, samtidigt som all makeup sitter kvar. Kanonbra! Dessutom känns den inte för nedmattande, utan jag har fortfarande en fin lyster i ansiktet. Det gillar jag! Så den kan jag verkligen rekommendera.

Varför använda en primer?
En primer går ett steg längre än den mjukgörande cremen: den jämnar ut hudtonen och hudytan. Detta gör att makeupen sitter bättre och resultatet blir jämnare. Applicera primer före foundation så blir makeupen jämnare och sitter bättre, eller använd den utan annan makeup för att få en jämn hudton och ökad lyster. Dermalogica’s primer ger dessutom ett effektivt solskydd som skyddar huden mot solens skadliga strålar.

Vad är det som gör SkinPerfect Primer SPF30 speciell?
Många primers fokuserar enbart på de kosmetiska fördelarna och inte på hudhälsan. De innehåller komedogena ingredienser och utfyllnader som täpper till porerna – ingredienser som i värsta fall gör huden känslig eller irriterad. SkinPerfect Primer SPF30 ger en perfekt hudyta samtidigt som AGE Smart-teknologin ger optimal hudhälsa och strålande hy.

Tre egenskaper för en perfekt hy 

  1. Jämn hy med lyster
    Silikoner jämnar ut huden och ger en sammetslen yta. Pärlpuder och naturliga mineralfärger verkar pigmenthämmande och ger fin lyster, vilket förstärker intrycket av en perfekt hudyta.
  2. Osynligt UV-skydd
    Ett modernt fysikaliskt solskydd av mikroniserad titandioxid ger ett bredspektrigt UVA- och UVB-skydd. Huden andas och du märker inte ens att du använder ett solskydd.
  3. Avancerad hudvård
    SkinPerfect Primer SPF30 är en del av Dermalogicas prisbelönta AGE Smart-system; effektiva produkter som motverkar de triggerfaktorer som orsakar förtida hudåldrande. Liksom övriga AGE Smart-produkter innehåller SkinPerfect Primer SPF30 avancerade ingredienser som motverkar uppkomst av fina linjer och rynkor. Detta genom att skydda mot fria radikaler, vävnadsnedbrytande enzymer och korslänkande restsocker.

Du kan läsa mer om Dermalogica AGE Smart SkinPerfect Primer SPF30 i vår webshop >>

Om du vill veta ännu mer kan du kolla på den här videon, där bland annat Dermalogicas grundare berättar om deras nya primer.

//Sofia, webshopsassistent

Dela detta inlägg

Sofia är syster till Andrea och gästbloggar titt som tätt. Sofia har likt Andrea hudvård i blodet och är en hejare på ingredienser och makeup!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.