Okategoriserade

Nyhet – Matrix Biolage ExquisiteOil!

Nu har vi fått in den allra senaste hårvårdsserien från Matrix, nämligen Biolage ExquisiteOil! Serien består av ett schampo, en inpackning och en vårdande stylingprodukt som alla innehåller den botaniska ingrediensen Moringaolja.

Moringaoljan är känd för att ha de i särklass mest kraftfulla och mångsidiga antioxidanterna. Dess unika formula stärker hårets inre struktur och skyddar håret från miljöföroreningar som annars gör håret matt och glanslöst. Genom att mikronisera Moringaoljan i sin renaste form har Matrix maximerat oljans effekt i fjällskiktet, utan att tynga ner håret. Resultatet är ett naturligt glänsande hår med nytt liv.

Serien består av tre produkter:

  • Micro-Oil Schampoo 250 ml
    Ett rikt löddrande och lyxigt schampoo med den enastående MoringaOil Blend som rengör håret på djupet och tillför den näring som behövs för att ge håret nytt liv. Resultatet är ett naturligt glänsande och välmående hår utan friss.
  • Oil Ritual Masque 150 ml
    En intensivt vårdande inpackning med Moringa Oil Blend och en härligt krämig konsistens. Håret återfuktas på djupet samtidigt som masken återställer hårets glans, mjukhet och spänst. Masken mjukgör utan silikoner, reder ut håret och ger ett frissfritt resultat.
  • Replenishing Treatment 92 ml
    Behandlande och vårdande stylingprodukt med Moringa Oil Blend, vars mångsidiga och exklusiva formula innehåller kraftfulla antioxidanter som skyddar håret. Den återupplivar glans, gör håret mjukt, tämjer frissighet och ger kontroll.

Som vanligt när det gäller Matrix produkter så är serien oerhört prisvärd samtidigt som du får högkvalitativa produkter som verkligen tar hand om ditt hår på djupet.

Jag som älskar hårmasker ska absolut testa Oil Ritual Masque så fort som möjligt. Eftersom Moringaoljan inte är lika tung som andra håroljor kan vara tror jag att den kommer att bli perfekt för mitt tunna, skandinaviska hår – särskilt då jag gillar volym och inte vill att håret ska tyngas ner och ligga platt på huvudet. Ser fram emot att ge mitt hår en riktig lyxig hemmabehandling!

//Sofia, Webshopsassistent 

Dela detta inlägg

Sofia är syster till Andrea och gästbloggar titt som tätt. Sofia har likt Andrea hudvård i blodet och är en hejare på ingredienser och makeup!

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.