Okategoriserade

Botox på burk!

Dr. Brandt Skincare representerar en fusion mellan medicinsk forskning och aktiva botaniska extrakt. De skräddarsydda formuleringarna har utvecklats för att möjliggöra strålande vacker hud med varaktig lyster oberoende av ålder.

Dr. Brandt Skincare är utvecklat av dr Fredric Brandt, en av USA´s mest välkända hudläkare och hans produkter har snabbt blivit en favorit bland hollywoodkändisarna.

Crease Release With GABA- complex är anti-rynkkrämernas Rolls-Royce, de ger oanade effekter på studs. Applicera cremen på ansikte och hals med uppåtgångende cirkelrörelser för bäst resultat.

Det patenterade Gaba-komlexet utnyttjar hudens egen muskulatur för att lugna och strama upp. Resultatet märks efter bara några minuter – rynkor och fina linjer slätas ut runt ögonen, runt munnen och i pannan.

Komentarena från våra kunder som använder cremen är att den börjar jobba direkt , och att de känns nästa som man injicerat botox, en skön känsla för dig som är spruträdd eller känner att Botox-sprutan ligger långt bort i tankarna.

Dr. Brandt Crease Release with GABA Complex i gruppen Hudvård / 24-h Creme / Mogen hud hos Hudotekets Webshop (CD702)

Hela Dr. Brandts sortiment hittar ni här>>

/ Sofie Webshopsansvarig Hudterapeut

 

Dela detta inlägg

Sofie är hudterapeut på Hudoteket och gästbloggar ibland på skönhetssnack.se. Hon är grym på allt som har med huden att göra och har en bred kunskap om massor av märken. En tillgång här på bloggen!

2 kommentarer

  1. Hejsan Irina!
   Jag gör inte botox, så jag har ingen aning, men där du utbildade dig bör de veta.
   Lycka till!
   Kram Andrea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.