MakeupTestat

Den som tog slut- Jane Iredale

Den som tog slut- Jane Iredale

Jag provar som bekant en herrans massa produkter. Och för att inte allt ska bli gammalt, så ger jag bort mycket när jag tycker att jag ”testat klart”. Sedan finns det sådant som jag testat, behåller, använder men som aldrig tar slut! Så kanske är produkten inte tillräckligt kul eller bra för att jag ska använda det så pass ofta att det tar slut innan det härsknar. Så idag vill jag hylla det faktum att jag gjort slut på en läpprodukt. Och inte vilken läpprodukt som helst, utan en läpprodukt som jag utsett till THE läpprodukt nu efter att ha använt den ett längre tag.

Jane Iredale Just KissedProdukten heter Jane Iredale Just Kissed Lip and Cheek Stain Forever Pink och är som namnet tyder på även en kindprodukt. Du kan alltså även ha den som rouge, men så har jag inte använt den, den har stannat på läpparna. Det fina med Just Kissed är att den är neutral i färgen när du applicerar den, men sen anpassar den sig efter användaren och en starkare ton rosa ton växer fram. Dock blir den lite olika beroende på vem den sitter på, och det gillar jag! Clarins hade en liknande variant innan, men det var tyvärr bara en one shot.

En sådan här fräsig produkt med så magiska krafter kanske man misstänker ska smaka konstigt och kännas kemisk- men icke. Den känns som ett vanligt läppbalsam.

Läs mer om produkten här, i ett inlägg jag skrev när jag precis börjat testa den. Jag bjussar även på före-och efterbilder.

Rekommenderas varmt!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.