KurerMaskPeeling

Murads sommarkaramell

Murad duoDenna goding står på kö i mitt badrumsskåp för att bli testkörd. Murad lanserar i sensommar ”Blackhead and Pore Clearing Duo”, som sägs ska kunna minska nybildandet av pormaskar med cirka 58 %.  Det låter ju ungefär som världens bästa produkt, men det är upp till bevis! Om jag har förstått det hela rätt så är det först en mask som liksom ska ”dra ut” pormaskarna, och sedan en sealer som ska stänga igen porerna igen och förhindra framtida pormaskar. Hur detta kommer se ut ser jag med skräckblandad förtjusning fram emot, har nämligen läst ett gäng amerikanska recensioner som låter typ sähär…I quote…

So I decided to try this and after the first try I have zero blackheads! It literally pulled everything out of my face! It was so gross but so cool all at the same time! I am ecstatic over this and I feel like my skin is going to finally be radiant again!

Jag återkommer med min åsikt inom kort =)

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

8 kommentarer

  1. Vad spännande. Men frågan är om du som är så fin i huden ens har några pormaskar? Jag undrar om vi som har mycket pormaskar kanske ändå behöver öppna upp huden med lite ånga först för att pormaskarna lättare ska ”hoppa ut”, de kan ju vara lite hårt inkapslade ibland…? Verkar hur osm helst vara en toppenduo det där!

    1. Hejsan Thessa!
      Tusen tack för komplimangen =) Ja, så kan det självklart vara. När jag går på ansiktsbehandling har jag ju dels några envetna inkapslingar som man måste både ånga och göra hål på för att sedan klämma, och ibland ”mjuka” som nästan hoppar ut av sig själv efter ånga =) Så det är dessa som jag ska testköra denna produkt på, men som du säger, det finns säkerligen lite mer hårt sittande orenheter som kan vara svåra utan ansiktsbehandling.

      Kram på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.