Kurer, Mask, Peeling

Murads sommarkaramell

Murad duoDenna goding står på kö i mitt badrumsskåp för att bli testkörd. Murad lanserar i sensommar ”Blackhead and Pore Clearing Duo”, som sägs ska kunna minska nybildandet av pormaskar med cirka 58 %.  Det låter ju ungefär som världens bästa produkt, men det är upp till bevis! Om jag har förstått det hela rätt så är det först en mask som liksom ska ”dra ut” pormaskarna, och sedan en sealer som ska stänga igen porerna igen och förhindra framtida pormaskar. Hur detta kommer se ut ser jag med skräckblandad förtjusning fram emot, har nämligen läst ett gäng amerikanska recensioner som låter typ sähär…I quote…

So I decided to try this and after the first try I have zero blackheads! It literally pulled everything out of my face! It was so gross but so cool all at the same time! I am ecstatic over this and I feel like my skin is going to finally be radiant again!

Jag återkommer med min åsikt inom kort =)

Tidigare inlägg Nästa inlägg

Relaterade inlägg

8 Kommentarer

 • Svara Thessa 1 juni, 2014 at 13:40

  Vad spännande. Men frågan är om du som är så fin i huden ens har några pormaskar? Jag undrar om vi som har mycket pormaskar kanske ändå behöver öppna upp huden med lite ånga först för att pormaskarna lättare ska ”hoppa ut”, de kan ju vara lite hårt inkapslade ibland…? Verkar hur osm helst vara en toppenduo det där!

  • Svara Andrea 2 juni, 2014 at 23:21

   Hejsan Thessa!
   Tusen tack för komplimangen =) Ja, så kan det självklart vara. När jag går på ansiktsbehandling har jag ju dels några envetna inkapslingar som man måste både ånga och göra hål på för att sedan klämma, och ibland ”mjuka” som nästan hoppar ut av sig själv efter ånga =) Så det är dessa som jag ska testköra denna produkt på, men som du säger, det finns säkerligen lite mer hårt sittande orenheter som kan vara svåra utan ansiktsbehandling.

   Kram på dig!

 • Svara Annika 2 juni, 2014 at 07:55

  Det där lät riktigt spännande!

  • Svara Andrea 2 juni, 2014 at 23:13

   Ja, det tycker jag också! Men som sagt, upp till bevis…

 • Svara Hildes Closet 2 juni, 2014 at 18:56

  Men vad det lät spännande och bra. Nu blev jag riktigt nyfiken 🙂
  Kram

  • Svara Andrea 2 juni, 2014 at 23:12

   Eller hur, Hilde?! Det ska bli min helgtestning… =)

 • Svara Angelica Sevelin 2 juni, 2014 at 23:02

  När kommer de att börja säljas hos er?

  • Svara Andrea 2 juni, 2014 at 23:11

   Hejsan Angelica!
   Någon gång i juli =)
   Ha det så gott!

  Skriv en kommentar

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.