Makeup

Fixa vårglöd med rouget Fruit Cocktail

bareMinerals blush fruit cocktail, skonhetssnack.seIMG_0830

Idag måste jag bara tipsa om mitt favoritrouge of all times. Det är ett bareMinerals Blush i nyansen Fruit Cocktail.  Själva roughet har säkert funnits i över 10 år i Sverige, men den här nyansen har bara funnits något år tror jag. Den har smygit sig in i sortimentet, och my gad vad jag är tacksam över detta. Jag tror jag köpte min första burk i San Fransico typ 2007, och burk nummer två i New York. And not it finally here! Det bästa med detta rouge är följande…

1. En färg som poppar!

Jag ska lugna alla med att säga, nyansen är inte så skrikig som på bilden. Mina kollegor förstod inte riktigt mig när de packade upp denna och jag uppspelt skriker NU ÄR DEN HÄÄÄÄÄR! Den ser ju ut som att bli någon slags 80-tals autobahn på kinderna men nej. Den blir alldeles underbar. En skir rosa nyans med lyster!

Gällande applicering så är en liten men mjuk borste mitt tips, personligen gillar jag bareMinerals Finish Blush & Contur Brush och bareMinerals Tapered Face Brush till detta.

2. Den sitter. Bra.

Detta har ju inget med själva nyansen att göra, men detta rouge i allmänhet sitter väldigt bra tycker jag.

3. Nyansen funkar fint blek som brun

Jag tycker även att den är fin oavsett om jag är mitt blekaste jag eller om jag fått min sommarbeiga nyans. När jag lägger den på kunder så tycker jag den blir fin på väldigt många, oavsett hudton.

4. Men så är den ju vårig och fin.

Även som den funkar året om så är några drag med den här på kinderna ett lyft för humöret. Smacka på lite rosa läppstift och ställ fram ett knippe tulpaner så kan vi iallafall låstsas om att våren är här, eller hur? 😉

Trevlig helg!

Kram

Tidigare inlägg

Relaterade inlägg

Inga kommentarer

Skriv en kommentar