Makeup

Favoriter från Clarins vårlook

Favoriter från Clarins vårlook

Ibland kan det här med looker vara lite tricky. Varumärken ska göra produkter som bara ska leva en säsong, och därför kan man ibland tänka ”okej, här gick det lite väl fort” när man får se nyheterna. Men så ibland kommer limited edition-produkter som är så bra att de sedan kommer tillbaka som en permanent del i sortimentet (eller så önskar man bara att de gjorde det!)

Clarins Ready in a Flash Palette

Men Clarins, den lägger banne mig ned tid och eftertanke på sina looker, iallafall om jag får gissa. Jag tycker alltid att de kommer med någon vilja-ha produkt, och för mig är det denna gång ögonskuggspaletten Clarins Ready In A Flash Palette.

Clarins Ready in a flash palette skonhetssnack.se IMG_1419

Paletten innehåller två glittriga skuggor, dessa appliceras bäst med fingret tycker jag, så man verkligen kan pressa in den för maximal effekt och minimalt spill.

Sedan är det två matta, samt två som är tänkta till brynen men dessa kan man såklart använda som ögonskuggor med om man vill.

Jag gillar verkligen denna palett, och den sitter bra! Det går att få till en väldigt naturlig look och öven en makeup med mycket tryck i om man föredrar det. Och det jag gillar är att den går ned i necessären på ett smidigt sätt, många paletter är superstora och det kanske funkar hemma, men på weekendresan vill jag få ned all makeup i min bantade makeupnecessär.

Clarins ready in a flash palette swatches skonhetssnack.se IMG_1426
Swatches. Alltid ta av klockan en stund innan swatches, ska tänka på till nästa gång 😉

Clarins Instant Poreless Primer

En annan nyhet som jag vill rekommendera alla som gillar ett matt resultat från sin primer är Clarins Instant Poreless Primer.

Den är lätt färgad och den anpassar sig till alla hudtoner, och gör hudtonen mer jämn. Den är verkligen retushering på tub tycker jag och den har en superporförfinande effekt!Det var mina favoriter från denna look, hoppas du hittar någon du med =)

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.