Makeup

Clarins höstlook 2015: Pretty Day & Night Collection

Clarins höstlook 2015: Pretty Day & Night Collection

Nu har jag klämt och känt och testat och smetat på Clarins gudomliga höstlook. Clarins är verkligen duktiga på att göra snygga och samtidigt användbara produkter och looker.

Höstens look heter ”Pretty Day & Night Collection” och där är alla produkter produkter som ska stanna i sortimentet utom ögonskuggspaletterna som är Limited Edition.

Med orden ”Det finns inga regler den här hösten” uppmuntrar Clarins dig till att mixa och matcha hur du vill. De vill att du ska ändra din makeup så att den passar ditt humör, din look och ditt schema. Bland höstnyheterna hittar du bland annat snygga ögonskuggor, nya brynpennor och så fina läpprodukter.

2015-look-automne-pretty-day-mannequin

De frontar looken med två supersnygga makeuper, så jag tänkte börja med att berätta vad de har använt för produkter för att få till dem. Ovan ser du ”Pretty Day” och till den har de använt:

2015-look-automne-pretty-night-mannequinI Pretty Night- looken har de använt följande:

Nu till hur grejerna ser ut i verkligheten!

Clarins Pretty Day & Night Eye Shadow PalettesDessa paletter är nättare en vårens palett, och tar därmed mindre plats i necessären =) Pretty Night-Paletten är i en så kallad ”kaffebönafärg” och Pretty Day-paletten är guldig.

Clarins Eye Shadow Palette Pretty NightClarins Eyeshadow Palette Day&Night Collection 02 Night är mörkare och varmare i färgerna.

Clarins Pretty Night Eye Palette Swatches

Här kommer swatches i två olika ljus.

Clarins Pretty Night Eye Palette Swatches_

Clarins Eye Shadow Palette Pretty Day Clarins Eyeshadow Palette Day&Night Collection 01 Day är som du ser ljusare och den som jag fallit mest för. Det går att få till riktigt snygga sminkningar med den här, både neutrala och med mer krut i.

Clarins Pretty Day Eye Palette SwatchesDet är fem nyanser här, men den längst ned flyter nästan in i mitt äggskalsfärgade skinn, haha.

Clarins Ombre Matte EyeshadowI samband med höstlooken lanserar Clarins två nya nyanser i Omre Matte-serien av ögonskuggor. Ovan ser du den svarta Clarins Ombre Matte Eyeshadow 07 Carbon samt den mer ljunglilafärgade Clarins Ombre Matte Eyeshadow 08 Heather.

Clarins Ombre Matte Eyeshadow SwatchesFler nyheter är de superintensiva kajalpennorna Clarins Crayon Khôl Long-Lasting Eye Pencil 01 Carbon Black och Clarins Crayon Khôl Long-Lasting Eye Pencil 10 True Violet.

Clarins Crayon KholJag gillar penseln som man både kan sudda enkelt med, och kan använda till ögonskugga om det kniper. Clarins ögonpennor är faktiskt mina favoriter bland de jag testat.

Clarins Rouge Eclat Packaging _Hur snygga är inte förpackningarna till läppstiften Rouge-Eclat? Gööörsnygga! De nya nyanserna är den röda Clarins Rouge Eclat Lipstick 22 Red Paprika och den mer rosa Clarins Rouge Eclat Lipstick 21 Tawny Rose.

Clarins LipsSwatches på dem också!

Clarins Eyebrow PencilSlutligen vill jag tipsa om deras nya brynpennor, som nu är tillbaka i samma nyanser men med ny förbättrad borste. Check it out här>

Så fina saker, vill ha typ…allt!

Hoppas denna lilla guide hjälpte dig att få ordning på alla färgval.
Kram!

 

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

1 kommentar

  1. Kommer alla se bra ut med en så ”hård” look? SOm lyfter fram liksom ens facial features..

    om man är benig kanske man ser lite benig ut osv.. otroligt nice look på henne dock.. o på många säkert..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.