I Andreas liv...

Mot Hud & kosmetikmässan!

Mot Hud & kosmetikmässan!

Hejsan!

I skrivandes stund gör jag mig redo för två fartfyllda dagar i Stockholm. Först ska jag på en middag med Dermarome (agenturen för bland annat bareMinerals, Elizabeth Arden PRO, bliss, Decléor, Carita med flera) samt lyssna på ett gäng spännande föreläsare. Så  i slutet på veckan hoppas jag kunna rapportera något nytt och hett från bareMinerals och Elizbeth Arden PRO som kommer föreläsa.

Det nalkas även ett besök på Hud och Kosmetikmässan, och jag är galet nyfiken på vad alla våra leverantörer och märken har hittat på i sina montrar. Förra året gjorde jag bland annat en hudvårdsanalys, då såg det ut såhär:

Hudscanning resultat Hudscanning

Undrar hur det ser ut i år =)

Återkommer med rapport, adios!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

4 kommentarer

 1. Hej Andrea!
  Har du ngt bra tips på hur jag bäst kan komplettera min Primalucerutin för att få lite mer antiage? Har blandhy med stora porer i T-zonen, acneärr sedan tonåren. Använder hydrating dagtid o Nourishing på natten. Behöver jag ha solskydd över, eller räcker PTR cc så här års? Jag jobbar framför dator mestadels. Har du tips på ngn fukt/lyster/antiage mask som jag kan kombinera med? Gillar inte Primalucemasken!

  Tycker du förresten att Bioline Primaluce levererar i jämförelse med alla andra märken, t.ex. Dermaceutic? Jag återkommer då o då till Bioline, men det har ju kommit så många andra märken efter? tack på förhand!
  Kram Madeleine

  1. Hejsan Madeleine!
   Tack för dina frågor! Du skriver inte någonstans om rengöring och ansiktsvatten, så då antar jag att du använder dem från Primaluce. Annars hade jag rekommenderat dem =)

   Mina bäst tips för att jobba med de problem du nämnder samt att få in mer fukt, lyster och anti-age är följande.

   1. På dagen, lägga till under cremen Bioline Primaluce Exfoliating Renovating Serum.
   2. På natten, lägga till under cremen Sisley Black Rose Precious Face Oil
   3. En till två gånger i veckan göra peeling och mask. Då rekommenderar jag som peeling Sisley Gentle Facial Buffing Cream. Den förfinar hudstrukturen, minimerar torrhehtslinjer samt gör att alla andra fina produkter du använder kan penetrera huden bättre. Som mask rekommenderar jag Sisley Black Rose Mask, och den kan du antingen ha 10 minuter och tvätta av, eller bara massera in överflödet och ha istället för nattcreme.

   Med serumet från Bioline jobbar vi med porerna, acneärr och lystern. Med oljan från Sisley jobbar vi anti-age och lyster, och likaså med peeling och mask. Ja, jag tycker det räcker med PTR’s CC-cream om du lägger i hela ansiktet (ibland slarvar man med det och då får man ju inte skydd i hela ansiktet). Men ska du ut på söndagspromenad i solen så är det ett fullgott solskydd som gäller!

   Jag (och mina kollegor) tycker absolut att Bioline Primaluce leverera jämfört med andra syramärken. Bioline är väldigt duktiga på att förnya sina serier också, så de Primaluce-produkter vi ser idag är inte desamma som när primaluce lanserades, och hittar de bättre formuleringar på produkterna så byter de ut dem. Så trivs du med Primaluce så tycker jag absolut du kan köra på med dem, gräset är inte alltid grönare på andra sidan (även om man ofta tror det) = ).

   Lycka till!
   Kram Andrea

 2. Hej Andrea!

  Ett tips till dig och er på Hudoteket – kolla upp märket Nvey Eco (http://www.nveyeco.se) om ni inte redan har koll på dem. Jag har alltid kämpat med lättirriterad hy och för några år sedan fick jag, den ganska vanliga, hudåkomman perioral dermatit. Sedan dess har jag testat det mesta, prövat bla Exuviance utan någon effekt… men, så till mitt tips till alla med irriteradhy – Nvey Eco! Så mild. Så behaglig. Äntligen har jag hittat en hudvård som jag kan använda utan att det vare sig svider eller bränns. Jag tror verkligen att ni har mycket att vinnapå genom att kolla upp denna produkt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.