MakeupTestat

bareMinerals Prime Time Eyelid Primer

bareMinerals Prime Time Eyelid Primer

Jag trodde att jag hade nog med måsten i min necessär. Men icke. Jag har hittat en till sak som jag bara måste ha, annars blir inte makeupen komplett.

Nya kärleken stavas ögonskuggsprimer. Innan har det varit en produkt som har varit nice to have, inte need to have. Jag har lagt på det för säkerhets skull vid bröllop och inför fester som jag vet kommer hålla på till solen går upp, men inte varje dag. Anledningen? Jag har helt enkelt inte behövt, skuggorna har suttit där de ska utan problem.

Men så i julas sa både syrran och min pojkvän att min ögonskugga minsann lagt sig i en korv mitt på ögonlocket. Måste vara fel på skuggan tänkte jag, men sån tur hade jag inte. Mina ögonlock har helt enkelt blivit fetare med åren. Eller något. HUA!

Oavsett anledning så var ju problemet ett faktum. Mina ögonlock är flötiga, och där ska det sitta kvar ögonskugga och därmed bastu. Så jag testade ett gäng olika ögonskuggsprimers, men kom fram till att den jag alltid kört (men inte insett dennes kapacitet) är den som är bäst.

bareminerals primetime eyelid primer original Prime Time Eyelid primer. Originalversionen. Världsbäst, och jag har testat den tillsammans med skuggor från både bareMinerals, pürminerals och Clarins, alla funkar lika bra.

Den fungerar som dubbelhäftande tape för ögonmakeupen kan man säga, och snabbverkade dubbelhäftande tejp vill jag tillägga. Det är alltså lite svårare att sudda anser jag, så man får ta lite ögonskugga i taget. Har inte testat att ha den under cremeskuggor, utan betyget världsbäst baseras på tester med pressade eller lösa puderögonskuggor.

Applicering

Plutta ut en suuuuuperliten mängd på ena ringfingret och klappa in primern försiktigt på hela ögonlocket upp till brynet. För att vara helt säker på att inte få med något fett från fingrarna kan du applicera med en liten concealerborste. Men jag anser att rena fingrar funkar finfint.

Det var dagens tips, over and out.

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

3 kommentarer

 1. Hej!
  Jag undrar om det finns någon dagkräm med solskydd som du kan rekommendera? Är 35 med blandhy och stora porer i t-zonen. Den får gärna jobba anti-age och vara vårdande (förutom solskyddet). Vilken gillar du/era kunder bäst? Jag kör alltid serum under, för närvarande Beaute P.
  Tack på förhand, Madeleine

  1. Hejsan!
   Åh, då tycker jag absolut att du ska kika på de från Medik8. De har en lättare variant som jag tror skulle passa dig, och en rikare variant. Dock är den rika inte så värst rik, så läs lite om dem och kontakta gärna mina kollegor på webshop@hudoteket.se, om du vill få ett prov hemskickat för att avgöra.

   Allt gott!
   Kram Andrea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.