HudvårdMakeup

Årets skönhetskalendrar

Årets skönhetskalendrar

Det är många som, likt mig, har barnasittet kvar och gillar att få en överaskning varje dag fram till jul med start 1 december. Och vad kan då vara bättre än att få en hudvårdande produkt om dagen i 24 dar!? Typ ingenting skulle jag säga. Det finns ju en mängd olika varianter, idag tänkte jag visa de som vi (i skrivandes stund) erbjuder på Hudoteket. Men de har en strykande åtgång, så lägg vantarna på din favorit innan det är för sent. Och det bästa av allt…de finns i olika kategorier så man behöver inte nöja sig med en 😉

Julkalenderar 2018 skonhetssnack.se IMG_5156

 1. Favorit i repris: Babor Adventskalender 

  Jag börjar med en återkommande smällkaramell, nämligen Babors ampullkalender. I flera år har de sett till att tusentals beauty lovers sköter huden som en ska – med en amull per da! 😉 I 24 dagar får man en ampull och denna kalender kan alla ha, då Babors ampuller inte krockar med annan hudvård. Babors ampuller är magiska denna tid på året då man kan bli yttorr och få en hud i obalans på grund av temperaturväxlingarna. Det fina med denna kalender är också att man får limited edition ampuller som normalt inte finns att köpa. Så hett tips!

  Julkalenderar 2018 skonhetssnack.se IMG_5158

 2. Den mest väldoftande:  Decléor 2018 Xmas Advent Calendar

  Bara genom att öppna upp dörrarna på Decléors hudvårdskalender får man en känsla av vad som döljer sig bakom dörrarna. Väldoft! Doften från Decléors produkter är verkligen helt fantastisk  tycker jag och en riktig spakänsla infinner sig. Bakom de 24 luckorna gömmer sig en bladning av väldoftande produkter för ansikte och kropp allt från aromessencer, dagcremer, nattbalmer, masker och kroppskrubb med mera. Det finns även tre full size produkter där i, så i denna julkalender får man riktigt mycket för pengarna.

  Julkalenderar 2018 skonhetssnack.se IMG_5160

  Julkalenderar 2018 skonhetssnack.se IMG_5150

 3. För Dermalogicafans: Dermalogica 12 Days To Glow Calender

  Detta är kalendern för dig som tänker ”vad ska jag med 24 produkter till? Det räcker ju med 12 riktigt bra grejer!”. I Dermalogicas kalender får man öppna en lucka varannan dag, och här får du resestorlekar av Dermalogicas absoluta storsäljare.

  Julkalenderar 2018 skonhetssnack.se IMG_5163

 4. Årets högsta värde: bareMinerals Out of This World Calendar 24 Days of Beauty

  Ja, här har du den kalender som du ”tjänar” mest på att shoppa, då den är värd hela 5 260 kr! I år har bareMinerals enbart makeup i sin kalender, vilket har gett plats till ännu fler roliga makeupprodukter. Extra kul är att man får testa produkter och nyanser som inte finns i det Svenska sortimentet, vilket jag själv gillar. Varför är det så, att man alltid vill ha det man inte kan få lite extra?! Men nu kan du iallafall få det, någon av dagarna i december =)

Julkalenderar 2018 skonhetssnack.se IMG_5162

Sådär, det var de fyra som vi på Hudoteket har att erbjuda i år…Undrar vilken jag själv ska ha…Lyxproblem att fundera på det…=)

Ha en riktigt go helg, Kram heeej

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.