Makeup

Är du redo för bareMinerals Ready?

Är du redo för bareMinerals Ready?

Du har väl inte missat bareMinerals READY? en serie makeupprodukter i kompakt form som verkar hudvårdande samtidigt som de får dig att stråla. I serien ingår:

Vårdande makeup i kompakt form – utan syntetiska tillsatser
De solida produkterna är inte som traditionella ”pressade” produkter, som tillverkas genom uppvärmning följt av nedkylning. Denna process kräver bindemedel i produkten och i många fall även fyllnadsmedel som ger produkten den fasta konsistensen. bareMinerals har utvecklat ett sätt att få en kompakt konsistens utan att behöva använda sig av uppvärmningsprocessen.
Genom det patenterade SeaNutritive Mineral™ Complex – en unik kombination av välgörande mineralrika alger och tång, noga utvalda kallpressade oljor och naturliga pigment – kan man ge produkten en fast konsistens utan att behöva tillföra dessa syntetiska tillsatser. Varje produkt i bareMinerals READY™ makeup har sin unika kombination av det marina extraktet tillsammans med en noga utvald, kallpressad olja för respektive användningsområde, vilket ger optimala resultat. Alla produkterna är fria från parabener, bindemedel, fyllnadsmedel och kemikalier.

Till bareMinerals >>

//Sofia

PS. Jag har testat bareMinerals Ready Foundation här, kolla gärna in det. Jag bjuder på finfina före och efterbilder!

Dela detta inlägg

Sofia är syster till Andrea och gästbloggar titt som tätt. Sofia har likt Andrea hudvård i blodet och är en hejare på ingredienser och makeup!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.