HudvårdRengöringTestat

Ögonmakeup-rengöring: Bäst i test!

Ögonmakeup-rengöring: Bäst i test!

Huden kring ögonen är tunnare och känsligare än den i resten av ansiktet, så en vanlig rengöring kan irritera såväl huden som ögonen och även svida om den innehåller kraftfulla ingredienser (som ex. olika sorters syror). Det är därför väldigt viktigt att ha en separat rengöring att ta bort ögonmakeup med. Det finns mängder av olika varianter på ögonmakeup-rengöringar: vissa innehåller olja för att kunna lösa upp även vattenfast smink, medan andra är utan för de som har en lite lättare makeup. Vilket man gillar är såklart en smaksak, men om man behöver hjälp på traven i valet och kvalet kan Damernas Världs test av ögonmakeup-rengöringar hjälpa. De tre rengöringarna som hamnade i topp finns alla i vårt sortiment!

 

ögonremovertest2|skonhetssnack.se

Comfort Zone Everyday Eye Make-Up Remover
Ögonmakeupremover med en transparenta oljefas som är rik på eudermicolja och alpha-bisabolol och som effektivt tar bort all sorts ögonmakeup. Samtidigt har den en mjukgörande egenskap och motverkar att huden blir röd. Alpa-bisabolol är den mest aktiva ingrediensen från kamomill och används också i läkemedel för behandling av känslig hud och babyvård, för att just lugna huden. Den färgade vattenfasen är rik på panthenol och mineralsalter vilket ger mycket fukt samtidigt som hudens lipida barriär bevaras.
Till produkten i webshopen >> 

Decléor Aroma Cleanse Eye Make-Up Remover
Tvåfasremover som tar bort all typ av ögonmakeup, även vattenfast mascara. Den lämnar ingen fet hinna på huden, verkar lugnande och motverkar irritationer. Removern är både cirkulationsökande och dränerande, vilket motverkar svullna ögon. Den är även bra för trötta ögon då den har en omedelbart uppfriskande och kylande effekt. Formulan är rik på essentiella fettsyror som motverkar torrhet runt ögonområdet. Den är dessutom oftalmologiskt testad, vilket gör den idealisk även för känsliga ögon och kontaktlinsbärare. Parabenfri.
Till produkten i webshopen >> 

Bioline Sweet Touch Eye Make-Up Remover
Mild och oparfymerad eye make-up remover som kombinerar den rengörande och närande verkan från Makadamiaolja med mjukgörande egenskaper från Näckros. Den har samma PH-värde som tårar och är fri från alla typer av ingredienser som kan orsaka irritationer i eller runt ögat. Den är mild men effektiv och tar bort alla typer av ögonmakeup (även vattenfast).
Till produkten i webshopen >> 

//Sofia, webshopsassistent

Dela detta inlägg

Sofia är syster till Andrea och gästbloggar titt som tätt. Sofia har likt Andrea hudvård i blodet och är en hejare på ingredienser och makeup!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.