Naglar

Fredagsfina naglar

Fredag, sol, sommar. Kanske inte riktigt, men jag har en riktigt somrig känsla just nu. Jag har invigt bikinin på terassen, jag har bytt vinterkappan till trenchcoat och vinternyansen på foundation blandas med sommarnyansen.

Så giiiivetvis var ju naglarna tvungna att få en gladare färg (och de tråkiga nagelbanden fixas till, hua…).

Essie Professional WatermelonIdag sportar jag denna nyans, Essie Professional Watermelon. Tycker den blir riktigt snygg när man han korta, välformade naglar.

Essie Professional Nail Color Watermelon 127Essie Professional Nail Color Watermelon 127Essie Professional Nail Color Watermelon 127Till nagelbanden använder jag Essie Professional Nail Treatment Apricot Cuticle Oil. Jag som är en torris får verkligen anstränga mig för att hålla naglar och händer i fint skick, slarvar jag ser jag ut som 100 år i söndagar…Men denna gör iallafall ett riktigt bra jobb på naglarna och nagelbanden.

Essie Professional Nail Treatment Apricot Cuticle OilFör övrigt har vi öppet hus på Hudoteket idag, så då har jag lämnat skivbordet för att hänga med alla trevliga kunder som kommer för att göra behandlingar, kika på alla nya tekniker, få makeup, bubbel, och så vidare. Och då tyckte jag att det var väldigt passande att matcha naglarna med denna fina tisha från bareMinerals.

Andrea Olofsson och bareMinerals, skönhetssnack.se

And yes, man måste ta bilden i ett sånthära sexy grodperpektiv för att den rosa texten ska synas =)

Ha en fin fredag!

Kram kram

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.