HudvårdResor

Fuktboosta på flygplanet

Fuktboosta på flygplanet

Nu är jag hemkommen efter 1,5 vecka på resande fot. Först Malmö och Lund som sagt och sedan Salzburg i fem dagar. Jag kommer återkomma med en guide till denna fantastiska stad (it’s the city of Sound of Music, dah!) men först mina bästa tips för att inte känna sig som sju svåra, uttorkade år när man kommer fram.

  1. Drick mycket vatten! Du förlorar väldigt mycket vatten under en flygning så håll hud och kropp återfuktad invärtes också.
  2. Innan flygning, boosta huden med fukt genom att applicera rikligt med fuktserum innan din creme. Alltså massor, som du låter absorbera. Jag brukar köra på Transderma M, som även fungerar som en dagcreme.Om du inte vill ha något smink på dig kan du till och med flyga med en mask som du först har på tio minuter och sedan masserar inte överflödet. Två toppenmasker för detta ändamål (och annars med såklart) är Sisley Black Rose Mask samt Beauté Pacifique Hydrating Mask.
  3. Fuktspray! Under resans gång, spraya huden några gånger med en skön, fuktspray. Denna gång hade jag med mig sköna Dermalogica AGE Smart Antioxidant Hydramist som är grym. En annan favorit är ekologiska M Picaut Hydrating Water som till största del innehåller Aloe Vera, så den är perfekt även på solsemestrar som after sun till hela kroppen.

 

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.