Hårvård

Äntligen! Extra hårt hårspray från Davines

Äntligen! Extra hårt hårspray från Davines

Inte en dag för tidigt har Davines kommit med ett extra hårt hårspray. Jag som innan har hyllat Davines hårspray för ”det perfekta spraymolnet” har även tyckt att sprayet varit i det mesigaste laget för min smak, då lockar etc sitter så dåligt när jag väl lockat håret. Men nu! Jag slängde mig över Johan, vår säljare, när han kom med den här flaskan och sa ”JAAAA!” för Davines är ju grymma i allt annat. Klart de ska ha en hårdare hårspray (smaken är ju dock som baken, Hudotekets frisörer tycker att de andra är fullt tillräckliga).

Iallafall, nu är det här och heter Davines More Inside Extra Strong Hairspray.

Davines More Inside extra strong hairspray closeup | skonhetssnack.se

Den blir inte blöt, den går att kamma ut och håret får rejält med stadga. Så nu när jag har tänkt att locka håret på nyår så sprayar jag varje passé med Davines More Inside Invisible No Gas Hairspray och som en avslutande finish sprayar jag då Davines More Inside Extra Strong Hairspray.

Det var dagens nyårstips, nu ska jag snart ut på stan och se om jag kan hitta lite fina blader att ha på bordet imorgon på självaste nyårsafton.

Adios!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.